DOLAR 32,4529 0.21%
EURO 34,6698 0.19%
ALTIN 2.388,670,37
BITCOIN 1859717-7,07%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Honda’nın yeni hibrit SUV modeli ZR-V, Türkiye’de satışta
591 okunma

Honda’nın yeni hibrit SUV modeli ZR-V, Türkiye’de satışta

Hibrit eser gamını büyüten Honda, büsbütün yeni ZR-V modelini Avrupa pazarı ile eş vakitli olarak Türkiye'de de 25 Eylül'de satışa çıkardı.

ABONE OL
Ekim 5, 2023 00:05
Honda’nın yeni hibrit SUV modeli ZR-V, Türkiye’de satışta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hibrit eser gamını büyüten Honda, büsbütün yeni ZR-V modelini Avrupa pazarı ile eş vakitli olarak Türkiye’de de 25 Eylül’de satışa çıkardı.

ZR-V e:HEV’de yüzde 100 hibrit sistemini besleyen 2.0 litre akaryakıtlı motor bulunuyor. ZR-V e:HEV, SENSING güvenlik ve sürüş takviye sistemi ile hem etkin hem de pasif güvenlikte yüksek standartlar sunuyor.

Yolculuk konforunda ise göz hizası gösterge paneli (Head Up Display), ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön ve art koltukların yanı sıra BOSE iş birliği ile geliştirilen 12 hoparlör özellikleri öne çıkarken, şık tasarımı da modeli sınıfında farklı bir noktaya taşıyor.

Şık tasarımı, güçlü performansı ve sürüş dinamiklerini yüksek konforla birleştiren Honda ZR-V e:HEV, D-SUV segmentinde yer alacak.

hondanin yeni hibrit suv modeli zr v turkiyede

Honda ZR-V iç mekan

Sportif bir karaktere sahip olan ZR-V e:HEV’in gövde dizaynında şık ve yalın görünüm dikkati çekiyor. Malzeme kalitesi ile öne çıkan iç tasarım ve modelin kompakt boyutları kullanıcıya ferah, pratik ve konforlu bir alan sunuyor.

Yeni Honda ZR-V, iç yer dizaynında kullanılan üst seviye kalitedeki gereçler ve genişliği ile sınıfındaki en konforlu modellerden biri olarak öne çıkıyor.

Teknik detaylar

Yenilenen hibrit güç-aktarma sistemi, 2.0 litre dört silindirli direkt enjeksiyonlu ‘Atkinson’ çevrimli akaryakıtlı motor, iki kompakt güçlü elektrik motoru ve yüksek güç yoğunluğuna sahip lityum iyon bataryadan oluşuyor.

Elektrik motoru, 184 PS/135 kW güç ve 315 Nm tork üretirken, yeni ZR-V e:HEV, 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyede tamamlayarak sınıfında öne çıkıyor.

DİKKAT!
Yerli Bir Firma Olarak Bilinen BMC'nin Açılımı Neden British Motor Company?

Çevik motor performansına ve kısa hızlanma müddetine karşın ZR-V, 132 g/km (WLTP) karbondioksit emisyon kıymeti ve 5.8 lt/100km (WLTP) birleşik yakıt tüketim kıymetiyle üstün bir verimlilik de sunuyor.

hondanin yeni hibrit suv modeli zr v turkiyede

Honda ZR-V

Honda ZR-V Türkiye fiyatı

Yeni ZR-V e:HEV, Advance donanım paketi ve kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle 25 Eylül’de 2 milyon 625 bin TL satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.