DOLAR 32,4111 -0.05%
EURO 34,7964 -0.16%
ALTIN 2.427,94-0,28
BITCOIN 20633321,70%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Honda, Artık Ödemeler İçin XRP ve Bu 9 Altcoin’i Destekliyor!
395 okunma

Honda, Artık Ödemeler İçin XRP ve Bu 9 Altcoin’i Destekliyor!

Honda, Artık Ödemeler İçin XRP ve Bu 9 Altcoin’i Destekliyor!

ABONE OL
Ekim 2, 2023 14:33
Honda, Artık Ödemeler İçin XRP ve Bu 9 Altcoin’i Destekliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Japon otomobil üretim devi Honda Motor Co. çığır açan bir hamleyle BTC ve altcoin dünyasını resmen benimsedi. Artık müşteriler Ripple (XRP) ve memlerden esinlenen Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere çeşitli kripto varlıkları kullanarak Honda ürünlerini satın alma seçeneğine sahip. İşte detaylar…

Honda, altcoin ödeme seçeneklerini değerlendirdi

Tokyo merkezli ünlü şirket, yeni bir ödeme esnekliği çağını başlatmak için yenilikçi blok zinciri ödeme sistemi FCF Pay ile işbirliği yaptı. Honda müşterileri artık yalnızca geleneksel fiat para birimlerine güvenmek yerine, en sevdikleri Honda araçlarını, motosikletlerini ve güç ekipmanlarını kiralamak veya satın almak için kripto para birimlerini kullanabilirler. Honda’nın kripto dostu yaklaşımı sadece Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile sınırlı kalmıyor. Bu iki dev, desteklenen kripto para birimleri arasında yer alsa da Honda, listesine çok çeşitli kripto varlıklar ekleyerek yukarıda ve öteye gitti.

https://twitter.com/fcfpay/status/1706950991562551310

Buna Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB), Binance Coin (BNB), Polkadot (DOT) ve çok daha fazlası dâhildir. Dikkat çekici bir şekilde Honda, Pepe Coin (PEPE), Floki Inu (FLOKI), Bone ShibaSwap (BONE) ve Doge Killer (LEASH) gibi daha alışılmadık meme esintili coinlere bile kapılarını açtı. Genellikle internet kültürü ve mizahtan doğan bu meme coinler, son yıllarda kripto alanında önemli bir trend haline geldi. Elon Musk’ın çok sevdiği Dogecoin (DOGE), başlangıçta gönülsüz bir şakayken, 8,6 milyar doların üzerinde kayda değer bir piyasa değerine ulaştı.

DİKKAT!
482 km menzil sunuyor! Honda'nın elektrikli SUV modeli Prologue tanıtıldı

SHIB ve XRP, öne çıkıyor

Shiba Inu (SHIB) son zamanlarda, özellikle kripto para biriminin benimsenmesi alanında dalgalar yaratıyor. Daha bu hafta FCF Pay, Teksas merkezli enerji şirketi Chariot Energy ile güçlerini birleştirerek yerel halkın güneş paneli faturalarını geleneksel fiat yerine SHIB kullanarak ödemelerini sağladı. Dahası, İngiliz bankacılık devi HSBC de kripto mücadelesine girdi ve uygun müşterilerin Ripple’ın XRP’si ve her zaman popüler olan Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini kullanarak ipotek faturalarını ve kredilerini ödemelerine izin verdi.

EG 499 Using Search Engines to Forecast Cryptocurrency Returns and Volume

Honda, kripto para birimlerinin kabulüne yönelik bu heyecan verici değişime öncülük ederken, geleneksel endüstrilerin dijital finansal devrimle yakınlaşmasında önemli bir kilometre taşına işaret ediyor. Ticaretin geleceğinin hızla geliştiği ve XRP ve SHIB gibi kripto para birimlerinin bu dönüştürücü yolculukta önemli bir rol oynadığı açıktır. Honda’nın bu kripto varlıkları benimsemesi, kripto para birimlerinin dünya çapında giderek daha fazla kabul gördüğünün ve benimsendiğinin bir kanıtıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.