DOLAR 32,3848 -0.21%
EURO 34,7799 0.08%
ALTIN 2.438,920,03
BITCOIN 2035977-1,68%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Goodyear, Opel Experimental için özel lastik geliştiriyor
714 okunma

Goodyear, Opel Experimental için özel lastik geliştiriyor

Goodyear, Opel'in beğenilen Bold and Pure tasarım ideolojisine uygun olarak bu özel konsept için lastik bileşimine renkli pullar dahil etti.

ABONE OL
Ağustos 12, 2023 12:18
Goodyear, Opel Experimental için özel lastik geliştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Goodyear, Opel‘in gelecekte üreteceği arabaların ipuçlarını taşıyan yeni konsept modeli Opel Experimental modeli için lastik geliştiriyor.

Goodyear‘den yapılan açıklamaya nazaran, araç, 5-10 Eylül’de Münih’te düzenlenecek IAA Mobility Fuarı’nda gösterilecek.

Geliştirilen lastiğin özel yanak, sırt tasarımı ve bileşimi üzere özellikleri, Opel Experimental konseptinin estetiğini tamamlıyor.

Goodyear Pure ETCR'nin resmi lastik tedarikçisi oldu - Son Dakika

Lastik yanağını Opel Experimental’da yer alan Ronal jantlarla başarılı bir biçimde entegre ederek Opel’in başarılı modelleriyle emsal aerodinamik verimlilik elde eden Goodyear mühendisliği, lastiğin yeteneklerini aracın aerodinamik performansını artıracak formda uyarlayarak yüksek güç verimliliği sağladı.

Goodyear, Opel’in beğenilen Bold and Pure tasarım ideolojisine uygun olarak bu özel konsept için lastik bileşimine renkli pullar dahil etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Goodyear EMEA Bölgesi Tüketici Lastikleri Kıdemli Teknoloji Yöneticisi Laurent Colantonio, Opel Experimental konsept aracın, Goodyear’ın tasarım konusunda sahip olduğu kabiliyeti sergilemek için tam manasıyla bir tuval sunduğunu belirtti.

Hareket halinde kendini onaran lastik konsepti: ReCharge - Gelecek Geldi

Colantonio, “Bu vizyoner araba, Opel’in kendi değerlerimizle de son derece örtüşen hassas ve ayrıntılara büyük ihtimam gösterme sorumluluğumuzu da ortaya koyuyor. Bu heyecan verici teşebbüs için iş birliği yapmaktan ve bu konsept modeli tamamlayan özel bir lastik üretme fırsatına sahip olmaktan memnunuz.” dedi.

Kaynak: AA / Gökhan Yıldız – Araba
DİKKAT!
Yenilenen Opel Corsa’nın Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.