DOLAR 32,3786 -0.2%
EURO 34,8203 0.16%
ALTIN 2.438,490,01
BITCOIN 2033068-1,76%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Ford Otosan, Craiova Fabrikasında Yeni Nesil Courier Üretimini Başlatıyor
389 okunma

Ford Otosan, Craiova Fabrikasında Yeni Nesil Courier Üretimini Başlatıyor

Ford Otosan, Yeni Nesil Courier Üretimine Başlıyor. Ford Otosan, Craiova Fabrikasında Yeni Nesil Courier Üretimini Başlatıyor

ABONE OL
Ekim 25, 2023 22:40
Ford Otosan, Craiova Fabrikasında Yeni Nesil Courier Üretimini Başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ford Otosan, Yeni Nesil Courier Üretimine Başlıyor. Ford Otosan, Craiova Fabrikasında Yeni Nesil Courier Üretimini Başlatıyor

Ford Otosan, yeni nesil Courier’in seri üretimine başlamak için önemli bir adım attı. Şirketin liderleri ve üst düzey yöneticileri tarafından düzenlenen bir törenle açıklanan bu gelişme, Ford Otosan’ın uluslararası otomobil üretim sahnesindeki gücünü artırmaya yönelik önemli bir adımı temsil ediyor.

 

Gurur Veren İşbirliği

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Josephine Payne ve Ford Otosan Craiova Başkanı Müjdat Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, birçok üst düzey devlet yetkilisi, sektör temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri de katıldı. Açıklamalarda, Ford Otosan’ın kapsamlı deneyimi ve Craiova fabrikasının son teknoloji üretim kabiliyetlerinin bir araya gelerek yeni nesil Courier’in üretimine olan inançları vurgulandı.

Başarının Ardındaki Süreç

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, törende yaptığı konuşmada, tasarımından üretimine kadar tüm aşamalarda Ford Otosan’ın imzasını taşıyan Courier’in Ford Otosan’a on yıldan fazla bir süredir emanet edildiğini vurguladı. Yeni nesil Courier’in aile üyelerine yapılan yatırımların Ford Otosan’ın Craiova fabrikasının teknolojik yeteneklerini daha da güçlendirdiğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

Stratejik Yatırım ve Genişleme

Craiova fabrikasının Koç Topluluğunun global büyüme vizyonundaki önemine dikkat çeken Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, son beş yılda Romanya’ya 175 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıkladı. Bu yatırım, Ford Otosan’ın ve Koç Topluluğunun bu bölgeye olan güveninin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

DİKKAT!
Skywell Türkiye'ye Elektrikli Araç Üretim Fabrikası Kuruyor

Elektrikli Geleceğe Doğru

Craiova fabrikasında üretilecek yeni nesil Courier serisinin tamamen elektrikli ve bağlantılı versiyonu da 2024 yılında müşterilerle buluşacak. Ford Otosan, 2035 yılına kadar tamamen elektrikli hafif ve orta ticari araç portföyüne sahip olma hedefine ulaşma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Ford Otosan’ın bu büyüme ve gelişme sürecini yakından takip ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.