DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20306195,08%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Enterprise Rent-A-Car: Türkiye’de Büyük Başarı ve Genişleme
52 okunma

Enterprise Rent-A-Car: Türkiye’de Büyük Başarı ve Genişleme

Enterprise Rent-A-Car, son 10 yılda Türkiye pazarında muazzam bir büyüme kaydetti ve cirosunu dolar bazında 28 kat artırdı. Bu başarıyı taçlandırmak adına şirket, 2015 yılından beri resmi sponsoru olduğu UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 00:08
Enterprise Rent-A-Car: Türkiye’de Büyük Başarı ve Genişleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enterprise Rent-A-Car, son 10 yılda Türkiye pazarında muazzam bir büyüme kaydetti ve cirosunu dolar bazında 28 kat artırdı. Bu başarıyı taçlandırmak adına şirket, 2015 yılından beri resmi sponsoru olduğu UEFA Kupası’nı Türkiye’ye getirdi. Enterprise Türkiye, bu gurur dolu başarıyı kutlamak için UEFA Kupası’nın efsanevi mimarlarından Bülent Korkmaz, Ümit Davala ve Hasan Şaş’ın da katıldığı özel bir organizasyon düzenledi ve 10’uncu yılını coşkuyla kutladı.

Enterprise, UEFA Kupası'nı Türkiye'ye Getirdi - Maxi Haber - Maxi Haber

Etkinlikte Enterprise Türkiye ve Yes Oto CEO’su Özarslan Tangün, şirketin başarı hikayesini ve gelecek hedeflerini paylaştı:

“2014 yılından beri Türkiye’de Enterprise Rent A Car’ın ana markasını temsil ediyoruz. Ayrıca Alamo ve National markalarının da Türkiye’deki temsilcisi konumundayız. Türkiye Cumhuriyetleri ve Irak’ta da şirketimizin temsilcisi olarak hizmet veriyoruz. 35 ilde 90’ın üzerinde ofisimizle faaliyet gösteriyoruz. Filo sayısı, çalışan sayısı, kurumsal ofisler açısından da Türkiye’nin önde gelen kısa dönem kiralama firmalarından biriyiz.”

Enterprise Rent A Car UEFA Kupası Araç Kiralama Şirketleri

Bu başarı hikayesi, Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye’deki kararlılığını ve pazardaki güçlü konumunu gösteriyor. Gelecekte de şirketin büyüme ve genişleme stratejilerini izlemek heyecan verici olacak.


Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye’deki bu hızlı büyümesi gerçekten etkileyici. Özellikle filo sayısının ve hizmet verilen bölgelerin genişlemesi, şirketin Türkiye pazarındaki güçlü konumunu açıkça gösteriyor. Bu tür büyük markaların ülkemizde başarıyla büyümesi, genel ekonomik çerçeveye de olumlu yansıyor.

“10 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Dolar bazında baktığımızda ciromuzu yaklaşık 28 kat artırabilmişiz. Burada Türkiye’nin potansiyeli, Türkiye’deki fırsatlar ve bizim sektörümüzün gelişime açık bir sektör olmasının önemi var. Biz geçtiğimiz 10 yılda hem filo yatırımı hem ofis yatırımı yaptık. Türkiye’nin potansiyeline inanıyoruz. Bu yatırımları yapmaya da devam edeceğiz”.

DİKKAT!
Çin, Çip Üretiminde Ham Madde İhracatına Kısıtlama Getirdi..

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.