DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20612573,04%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e Avrupa Bağımsız Pazarlar Sorumluluğu
57 okunma

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e Avrupa Bağımsız Pazarlar Sorumluluğu

Nissan Türkiye'nin başarılı Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem'e yeni bir görev daha verildi. 1 Nisan 2022'den bu yana Türkiye'den sorumlu Genel Müdür olarak görev yapan Abi Ghanem, artık 1 Nisan 2024 itibariyle Avrupa Bağımsız Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak da atanmıştır.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 00:10
Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e Avrupa Bağımsız Pazarlar Sorumluluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nissan Türkiye’nin başarılı Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem’e yeni bir görev daha verildi. 1 Nisan 2022’den bu yana Türkiye’den sorumlu Genel Müdür olarak görev yapan Abi Ghanem, artık 1 Nisan 2024 itibariyle Avrupa Bağımsız Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak da atanmıştır.

Bu yeni göreviyle birlikte “Avrupa Bağımsız Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı” unvanını alan Abi Ghanem, Türkiye Genel Müdürlüğü’nü de sürdürecek. Bu çift görevi yürütürken Abi Ghanem, Avrupa Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Bölüm Başkan Yardımcısı Mayra González Velasco’ya bağlı olarak çalışacak. Aynı zamanda, ailesiyle birlikte İstanbul’da ikamet etmeye devam edecektir.

Charbel Abi Ghanem kimdir? Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem  aslen nereli?

Charbel Abi Ghanem’in bu yeni sorumluluklarla, Nissan’ın Avrupa’daki bağımsız pazarlardaki varlığını daha da güçlendirmesi ve büyümesine katkı sağlaması bekleniyor.


Charbel Abi Ghanem’in hem Türkiye’deki hem de Avrupa’daki pozisyonlarını aynı anda yürütecek olması oldukça heyecan verici. Bu, hem kendisi için büyük bir fırsat hem de Nissan’ın Avrupa pazarındaki güçlü varlığını pekiştirmek adına önemli bir adım. Yeni görevinde başarılar diliyorum!

DİKKAT!
Elon Musk Şimdiye Kadarki En Ucuz Tesla Arabasını Yapmaya Hazırlanıyor

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.