DOLAR 32,4258 -0.08%
EURO 34,8519 0.2%
ALTIN 2.438,480,01
BITCOIN 2040400-1,47%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Elektrikli Araç Sektöründe Artan Endişeler Tesla’yı Etkiliyor
298 okunma

Elektrikli Araç Sektöründe Artan Endişeler Tesla’yı Etkiliyor

Tesla'nın son yaşadığı zorluklar ve elektrikli araç sektörüne yönelik artan endişeler ele alındı. Tesla'nın finansal performansı ve piyasa değeri, yatırımcılar için dikkate değer bir konu olarak ortaya çıktı.

ABONE OL
Şubat 10, 2024 10:22
Elektrikli Araç Sektöründe Artan Endişeler Tesla’yı Etkiliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla Hisseleri Değer Kaybıyla Sarsıldı – Tesla, Revize Edilmiş Büyüme Beklentileriyle Hisselerini Düşürdü

Dünyanın en tanınmış elektrikli araç üreticisi Tesla, son iki hafta içinde hisselerinin yaklaşık %20 değer kaybettiği bir dönemi geride bıraktı. Bu düşüş, Tesla’nın 18 Ekim’deki üçüncü çeyrek kazanç çağrısı sırasında açıkladığı büyüme beklentilerini revize etmesiyle tetiklendi ve şirketin hisseleri %17’nin üzerinde düşerek piyasa değerinden yaklaşık 130 milyar dolar sildi.

Elektrikli Araç Sektöründe Artan Endişeler Tesla’yı Etkiliyor

Tesla’nın hisse değerindeki düşüş, küresel otomobil üreticilerinin ve Wall Street analistlerinin kötümser tahminleriyle daha da şiddetlendi. Ayrıca, elektrikli araç bataryası üreticisi Panasonic Holdings Corp. ve çip üreticisi ON Semiconductor Corp. gibi sektörün önemli oyuncularından gelen uyarılar da elektrikli araç sektörünün geleceğine ilişkin artan endişelere katkıda bulundu.Bu makalede, Tesla’nın son yaşadığı zorluklar ve elektrikli araç sektörüne yönelik artan endişeler ele alındı. Tesla’nın finansal performansı ve piyasa değeri, yatırımcılar için dikkate değer bir konu olarak ortaya çıktı.

DİKKAT!
Tesla'dan indirim kararı! Model Y fiyatları düştü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.