DOLAR 32,4049 -0.11%
EURO 34,8086 0.17%
ALTIN 2.430,48-0,32
BITCOIN 2032771-1,54%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Doğuş Otomotiv’in Drive İnsan Kaynakları Ödülleri.
183 okunma

Doğuş Otomotiv’in Drive İnsan Kaynakları Ödülleri.

Doğuş Otomotiv olarak 10 yıldan uzun bir süredir insan kaynağına yönelik özel projelere odaklanıyoruz. Bu çerçevede, yetkili satıcılarımızla bir araya gelerek değerli bir ödül törenini geride bıraktık.

ABONE OL
Ocak 18, 2024 23:31
Doğuş Otomotiv’in Drive İnsan Kaynakları Ödülleri.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğuş Otomotiv’in İnsan Kaynaklarına Verdiği Özel Değer: Drive İnsan Kaynakları Ödülleri

İnsan kaynağının, bir şirketin başarısında kilit rol oynadığına olan inancımızla, Doğuş Otomotiv olarak 10 yıldan uzun bir süredir insan kaynağına yönelik özel projelere odaklanıyoruz. Bu çerçevede, yetkili satıcılarımızla bir araya gelerek değerli bir ödül törenini geride bıraktık.

Mercan Otomotiv, Arca Otomotiv ve Acarlar Otomotiv İle İnsan Kaynaklarında Üstün Başarı

Bu resim için metin sağlanmadı

  • Drive İnsan Kaynakları Ödülleri’nin “İnsan Kaynaklarında Üstün Başarı” kategorisinde ödül kazanan Mercan Otomotiv, Arca Otomotiv ve Acarlar Otomotiv, Doğuş Otomotiv’in insan kaynaklarındaki başarısını taçlandırdı. Bu ödül, şirketimizin insan kaynağına verdiği özel değeri gösteriyor.

Avek Otomotiv, İşveren Markasında Fark Yaratanlar Kategorisinde Genç Yetenek Kazanımı İle Öne Çıkıyor

Bu resim için metin sağlanmadı

  • Drive İnsan Kaynakları Ödülleri’nin “İşveren Markasında Fark Yaratanlar” kategorisinde Avek Otomotiv, “Genç Yetenek Kazanım” projesiyle dikkat çekiyor. Şirket, genç yeteneklere sağladığı fırsatlarla işveren markasında önemli bir etki yaratıyor.

Aykan Otomotiv, Z Kuşağının İş Hayatına Adaptasyonunu Destekliyor

Bu resim için metin sağlanmadı

  • Aykan Otomotiv, “İsotlarZ” projesiyle Z kuşağının iş hayatına adaptasyonunu destekliyor. Bu proje, şirketin iş yapış biçimini modernize ederek genç çalışanlara uygun bir iş ortamı sunmayı amaçlıyor.

Opat & Aldo Otomotiv, Kadınların İş Hayatındaki Rolünü Güçlendiriyor

Bu resim için metin sağlanmadı

  • Opat & Aldo Otomotiv, “Aldo Kadın Platformu” projesiyle kadınların iş hayatındaki rolünü güçlendiriyor. Proje, kadın çalışanların karşılaştığı zorluklara çözüm getirerek iş dünyasında cinsiyet eşitliğine katkıda bulunuyor.*
DİKKAT!
Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!

Doğuş Otomotiv’in insan kaynaklarına özel ödüllerle taçlandırılan başarıları ve öne çıkan projeleri için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

 

202331102831163 E Ali Bilaloglu foto lastAli Bilaloğlu – İnsan kaynağına verilen değerin ve yatırımın her zaman bir şirketi farklı kılacak en önemli unsur olduğuna inanıyorum.

Biz de Doğuş Otomotiv olarak tüm teşkilatımızla birlikte insan kaynağı uygulamalarını daha da ileri taşımak için 10 senedir yoğun emek sarfediyoruz. O yüzden yetkili satıcılarımızla bir araya gelme fırsatı bulduğum ödül törenini çok kıymetli buluyorum.

Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı İnsan Kaynakları Geliştirme Departmanımız Drive tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Drive İnsan Kaynakları Ödülleri”nde ; “İnsan Kaynaklarında Üstün Başarı” kategorisinde ödül alan Mercan Otomotiv, Arca Otomotiv ve Acarlar Otomotiv ile “İşveren Markasında Fark Yaratanlar” kategorisinde “Genç Yetenek Kazanım” projesiyle Avek Otomotiv’i, Z kuşağının iş hayatına adaptasyonuna yönelik geliştirmiş olduğu “İsotlarZ” projesiyle Aykan Otomotiv’i ve kadınların iş hayatında karşılaşabildikleri sorunların çözümüne yönelik geliştirdiği “Aldo Kadın Platformu” projesiyle Opat & Aldo Otomotiv’i tekrar tebrik ediyor, bu süreçte destek veren Drive ekibine teşekkür ediyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.