DOLAR 32,3725 -0.03%
EURO 34,6354 0.04%
ALTIN 2.379,980,02
BITCOIN 1949150-4,74%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğan Holding, “Doğan Değer Ödülleri”ni Sahiplerine Takdim Etti
492 okunma

Doğan Holding, “Doğan Değer Ödülleri”ni Sahiplerine Takdim Etti

Doğan Holding, bu yıl beşincisi düzenlenen "Doğan Değer Ödülleri" töreniyle önemli başarılara imza atan isimlere ödüllerini takdim etti. İşte bu prestijli ödül töreninde dikkat çeken bir başarı hikayesi:

ABONE OL
Ocak 15, 2024 13:51
Doğan Holding, “Doğan Değer Ödülleri”ni Sahiplerine Takdim Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğan Holding, bu yıl beşincisi düzenlenen “Doğan Değer Ödülleri” töreniyle önemli başarılara imza atan isimlere ödüllerini takdim etti. İşte bu prestijli ödül töreninde dikkat çeken bir başarı hikayesi:

Doğan Trend Otomobilite Hızla Büyüyor:

  • Doğan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Doğan Trend Otomobilite, kuruluşundan sadece 2 yıl sonra 5 şehirde 10 şubeye ulaştı. Bu hızlı büyüme, şirketi Türkiye’nin en büyük otomotiv perakendeciliği şirketleri arasına taşıdı.

Yüksek Performans ve “Özel Değer” Ödülü:

  • Doğan Trend Otomobilite, gösterdiği yüksek performansla 2023 yılında “Özel Değer” ödülüne layık görüldü. Şirketin sektördeki çabaları ve başarıları, Doğan Holding tarafından özel bir ödülle taçlandırıldı.

Ödülü Agah Uğur Takdim Etti:

  • “Doğan Değer Ödülleri” töreninde, Doğan Trend Otomobilite’ye verilen ödülü Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Agah Uğur takdim etti. Bu özel an, şirketin başarılarına olan üst düzey yönetim tarafından verilen değeri vurguladı.

1703257553417

Doğan Holding, başarıları ve değerli katkılarıyla öne çıkan şirketleri ve bireyleri ödüllendirmeye devam ederek, Türkiye’nin iş dünyasındaki liderliğini sürdürüyor.

DİKKAT!
Türkiye de elektrikli araç piyasası nasıl gelişecek?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.