DOLAR 32,4539 -0.01%
EURO 34,8210 0.18%
ALTIN 2.435,07-0,13
BITCOIN 2034538-2,00%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DFSK tekrar Türkiye’de
1001 okunma

DFSK tekrar Türkiye’de

ABONE OL
Ağustos 18, 2023 19:15
DFSK tekrar Türkiye’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DFSK tekrar Türkiye’de – Çin’in büyük otomotiv üreticilerinden biri olan DFSK Motor, SHS distribütörlüğünde tekrar Türkiye pazarına giriyor.

Hakan Şahsuvaroğlu ve Yunus Şahsuvaroğlu idaresindeki SHS, DFSK Motor’un, 3 akaryakıtlı SUV, 4 akaryakıtlı ticari ve 3 elektrikli ticari araçtan oluşan modellerinin satışına Ekim ayından itibaren başlayacak.

2003 yılında kurulan DFSK markası, küresel olarak bugüne kadar 5 milyondan fazla satış adedine ulaştı. Dünyanın öncü araba üreticisi Dongfeng Motor Kümesi’nin bir kesimi olan DFSK, 70’in üzerinde ülkeye satış yapan küresel bir marka olarak dikkat çekiyor. DSFK Motor’un Çin, Endonezya ve ABD’de olmak üzere toplam 7 üretim tesisinin yanı sıra, Çin, ABD, Almanya, Japonya ve Endonezya’da da Ar-Ge ile akıllı platform merkezleri bulunuyor.

DFSK Glory 580

DFSK Motor modelleri ise, geniş seçenekleriyle teknolojiye ve etraf dostu araçlara ilgi duyan, akıllı ve sürdürülebilir ömür üsluplarına yönelik trendleri takip eden kullanıcıları hedefliyor. Konvansiyonel yakıtlı modellerinin yanında hibrit ve elektrikli araç teknolojileri konusunda da öncülük eden bir marka olan DFSK, geniş eser gamı, premium tasarımı ve yüksek kalite anlayışını birlikte sunuyor.

DFSK C35 2

İlk etapta 10 model Türkiye pazarında

SHS distribütörlüğünde Türkiye pazarına Ekim ayında giriş yapacak olan DFSK Motor’un, birinci etapta SUV segmentinde akaryakıtlı motorlara sahip Fengon 500, Glory 580 ve Fengon 5 modelleriyle showroomlarda yerini alacak.

DFSK C32

Marka ayrıyeten, akaryakıtlı Tek Kabin Pick-up C31, Çift Kabin Pick-up C32, Panelvan C35 ve Kombivan C35 ile ticari araç kullanıcılarına seslenecek. Bu modellerin yanında yeniden ticari araç segmentinde elektrikli modeller olarak Tek Kabin Pick-up EC31, Panelvan EC35 ve Kombivan EC35 ile de eser gamını tamamlayacak. EC31 tıpkı vakitte Türkiye ‘deki birinci ve tek elektrikli tek kabin kamyonet olarak pazarda yerini alacak.

DİKKAT!
İtalyan otomotiv üreticisi SWM, Türkiye pazarına giriyor

Bununla birlikte DFSK Motor eser gamına 2024 yılı içerisinde mild-hibrit SUV, plug-in hibrit SUV ve Sedan modelleri de katılarak eser yelpazesi daha da genişleyecek.

Hakan SahsuvarogluSHS İdare Heyeti Lideri Hakan Şahsuvaroğlu

“Güçlü bir giriş yapacağız”

SHS İdare Konseyi Lideri Hakan Şahsuvaroğlu, tezli SUV modelleri ve tamamı Euro 6 regülasyonlarına uygun ticari araçlarla, Türkiye’de yine bir yapılanma içinde olduklarını belirtiyor. Şahsuvaroğlu, Türkiye pazarına Çin üzerinden birinci kere 10 farklı eser gamı ile güçlü bir halde giriş yapan marka olacaklarını ve önümüzdeki yıl ise eser çeşitliliğini yeni mild-hibrit/plug-in hibrit SUV ve Sedan modelleriyle 13 adede çıkaracaklarını belirterek “Buna paralel olarak bayi yapılanmamıza da başladık. Emin adımlarla bayi ağımızın ülkemizin her bölgesinde yer alması için yola çıkıyoruz” dedi.

Şahsuvaroğlu, DFSK Motor’un binek ve ticari araç pazarında son derece gelişmiş eserleri ve rekabetçi fiyat siyasetiyle yer alacağını da kaydederek “Markanın şirketimiz çatısı altında yine Türkiye’ye gelişiyle birlikte büyük bir heyecan içindeyiz. Dayanıklılık, verimlilik ve ulaşılabilir fiyat avantajıyla bu segmentlerdeki rekabete farklı bir soluk getireceğiz” biçiminde konuştu.

DFSK C35 2

DFSK C32

DFSK Glory 580

DFSK Glory 500 Interior

DFSK Fengon 500 2

DFSK Fengon 5 Interior

DFSK Fengon 5 1

DFSK Fengon 5 2

>

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.