DOLAR 32,3862 -0.19%
EURO 34,7872 0.07%
ALTIN 2.427,94-0,43
BITCOIN 2017052-2,19%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Çinli araba üreticisi Jetour, Mısır’da 3 yeni SUV modelini tanıttı
1280 okunma

Çinli araba üreticisi Jetour, Mısır’da 3 yeni SUV modelini tanıttı

Çinli araba üreticileri Ortadoğu pazarındaki genişleme süreçlerini hızlandırırken, Çinli bir araba markası olan Jetour Araba Salı günü Mısır'ın Giza kentinde bulunan Giza Piramitleri'nde 3 yeni SUV modelini tanıttı.

ABONE OL
Ağustos 10, 2023 15:54
Çinli araba üreticisi Jetour, Mısır’da 3 yeni SUV modelini tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çinli araba üreticisi Jetour, Mısır’da 3 yeni SUV modelini tanıttı

1. Çinli Jetour Araba’nın Mısır’ın Giza kentindeki Giza Piramitleri’nde üç yeni SUV modeli için düzenlediği lansman merasiminden çeşitli görüntüler

Albüm: Çinli Otomobil Üreticisi Jetour, Mısır'da 3 Yeni Suv Modelini  Tanıttı - Son Dakika

2. Jetour Genel Müdür Yardımcısı ve Jetour Milletlerarası Pazarlama Şirketi Genel Müdürü Chen Jiacai’ın konuşmasından çeşitli görüntüler

3. Lansman merasimi ve yeni SUV modellerinin çeşitli görüntüleri

Çinli Otomobil Üreticisi Jetour, Türkiye'de Satışa Hazırlanıyor! - Cepkolik

Çinli araba üreticileri Ortadoğu pazarındaki genişleme süreçlerini hızlandırırken, Çinli bir araba markası olan Jetour Araba Salı günü Mısır’ın Giza kentinde bulunan Giza Piramitleri’nde 3 yeni SUV modelini tanıttı.

Jetour tarafından büyük piramitlerin önünde “Birlikte Yolculuk” temasıyla düzenlenen lansman merasimine her iki ülkeden araba satıcıları, otomotiv uzmanları, internet fenomenleri ve medya temsilcilerinin de ortalarında bulunduğu 500’ü aşkın konuk katıldı.

Arkasında Türk tasarımcı var: İşte Çinli Jetour Traveller SUV | DonanımHaber

Jetour, merasim sırasında gerilerindeki antik piramitlerle mükemmel bir kontrast oluşturan ultra-modern dizaynlı X70Plus, X90Plus ve Dashing isimli üç SUV modelini tanıttı.

Jetour Araba Lider Yardımcısı Ke Chuandeng, kurulduğu 2018 yılından bu yana Jetour’un 40’tan fazla ülke ve bölgede 400’den fazla satış ve servis ağı oluşturduğunu söyledi.

Jetour Genel Müdür Yardımcısı ve Jetour Milletlerarası Pazarlama Şirketi Genel Müdürü Chen Jiacai ise Jetour’un Mısır’daki SUV pazarına odaklanacağını ve 2027 yılına kadar Mısır’daki araba pazarından yüzde 10’luk hisse almayı hedeflediğini söyledi.

Çin Araba Üreticileri Birliği’nin son datalarına nazaran, Çin bu yılın birinci yarısında 2,14 milyon araba ihraç ederek geçen yılın tıpkı devrine nazaran yüzde 75,7 oranında keskin bir artış kaydetti.

DİKKAT!
Chery aylık satışta 200 bin adedi geride bırakarak yeni bir rekora imza attı

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Kahire’den bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.