DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20379286,30%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Castrol Ford Team Türkiye: Ralli Arenasında Zafer ve Genç Yeteneklerin İzleri
71 okunma

Castrol Ford Team Türkiye: Ralli Arenasında Zafer ve Genç Yeteneklerin İzleri

Castrol Ford Team Türkiye’nin yıldız pilotları, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci etabı olan Marmaris Ege Rallisi’nde performanslarıyla göz doldurdu.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 00:04
Castrol Ford Team Türkiye: Ralli Arenasında Zafer ve Genç Yeteneklerin İzleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Castrol Ford Team Türkiye’nin yıldız pilotları, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci etabı olan Marmaris Ege Rallisi’nde performanslarıyla göz doldurdu.

Marmaris Ege Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye’nin şanlı zaferine ev sahipliği yaptı. Ali Türkkan ve Burak Erdener’in başarılı performansıyla göz kamaştıran ekip, Markalar Kupasını kucakladı. Ford marka araçların ralli arenasındaki üstünlüğünü bir kez daha kanıtlayan takım, Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki heyecanı artırmaya devam ediyor.

Türkiye Ralli Markalar Şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye! – otomobil  haberleri,güncel araç,Tuanamedya

Marmaris’ün eşsiz doğası ve zorlu yolları, yarışçıları birbirine bağlayan mücadele dolu anların yaşanmasına imkan tanıdı. Ali Türkkan ve Burak Erdener, yarışın zorlu etaplarında 10 etaptan 6’sını kazanarak göz doldurdu. Genel Klasman İkinciliği ve Sınıf 3 Birinciliği ile başarılarını taçlandıran ekip, Ford marka araçların başarısını perçinledi.

Genç yeteneklerin de yer aldığı takımın geleceğe yönelik umutları her geçen yarışta daha da güçleniyor. Efehan Yazıcı ve M. Akif Yalçın, henüz ikinci deneyimlerine rağmen Sınıf 3 ikinciliğini elde ederek yeteneklerini sergiledi. Takımın diğer genç pilotu Mert Yudulmaz ve Sevi Akal da hızlı başlayarak etap derecelerine imza attılar, ancak yarışın son etabında yaşanan aksilik nedeniyle finişi göremediler.

Castrol Ford Team Türkiye, Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Genç ve yetenekli pilotlarıyla takım, gelecek yıllarda da zirvede yer almayı hedefliyor. Türkiye’nin ralli arenasındaki en iddialı ekiplerinden biri olan Castrol Ford Team Türkiye, Markalar Kupası’nı kazanarak gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

DİKKAT!
Transit Custom, 2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı seçildi

Yorum: Castrol Ford Team Türkiye’nin genç yetenekleriyle elde ettiği bu başarılar, Türkiye ralli arenasında gelecek için umut vaat ediyor. Genç pilotların gösterdiği performans ve takımın tutkusu, Türk ralli sporunun geleceğini parlak gösteriyor. Umarım takım, hedeflediği şampiyonluklara bir adım daha yaklaşır ve bu başarılarıyla Türkiye’nin adını uluslararası arenada da duyurur.

Türkiye Ralli Markalar Şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye! - Oto Aktuel  Son Dakika Otomobil Haberleri

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Takvimi ve Castrol Ford Team Türkiye’nin Uluslararası Arenadaki Hedefleri

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye’nin ralli tutkunlarına dolu dolu bir sezon vaat ediyor. Castrol Ford Team Türkiye’nin başarılı pilotları, bu heyecan dolu seride yıldızlarını parlatmaya hazırlanıyor. Takvimde yer alan ralliler şu şekilde:

  • 27-28 Nisan: Bodrum Rallisi (Muğla)
  • 18-19 Mayıs: Yeşil Bursa Rallisi (Bursa)
  • 14-15 Eylül: ESOK Rallisi (Eskişehir)
  • 5-6 Ekim: Kocaeli Rallisi (Kocaeli)
  • 2-3 Kasım: İstanbul Rallisi (İstanbul)

Bu ralliler, hem deneyimli hem de genç yeteneklerin mücadele edeceği, nefes kesici anların yaşanacağı etaplarla dolu. Castrol Ford Team Türkiye ise bu yıl Dünya Ralli Şampiyonası’nda da Türkiye’yi temsil edecek. Ali Türkkan ve Burak Erdener ikilisi, Junior WRC sınıfında uluslararası arenada başarılarını kanıtlamayı hedefliyor. Türkiye’yi gururla temsil edecek olan bu genç yeteneklerin performansını heyecanla bekliyoruz.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.