DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20279354,81%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

C3 Aircross bu yılın ortalarında tanıtılacak
43 okunma

C3 Aircross bu yılın ortalarında tanıtılacak

Citroën, C3 Aircross, görseller, Avrupa, B-SUV, tasarım, teknoloji, yenilik, fiyat politikası, Akıllı Otomobil Platformu, logosu, kişiselleştirme, hibrit, tam elektrikli, tanıtım, modüler versiyon, elektrikli araç teknolojisi

ABONE OL
Nisan 20, 2024 21:57
C3 Aircross bu yılın ortalarında tanıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobilite dünyasının her alanında, herkes için ulaşılabilir modeller sunan Citroën, yakında Avrupa’da satışa sunulacak olan yeni C3 Aircross ile ilgili ilk görselleri yayınladı.

Citroën’un heyecanla beklenen yeni modeli olan C3 Aircross’un ilk görüntüleri nihayet gün yüzüne çıktı. Avrupa pazarında yakında satışa sunulacak olan bu B-SUV segmentindeki araç, Citroën’ün tasarım ve teknolojiye getirdiği yenilikleri bir araya getiriyor.

C3 Aircross bu yılın ortalarında tanıtılacak

Yenilenen C3 Aircross, Citroën’ün Hatchback C3 modeliyle aynı temel tasarım öğelerini taşıyor. Yapılan açıklamalara göre, araç rekabetçi bir fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşacak. Özellikle dikkat çeken özellikler arasında, aracın Akıllı Otomobil Platformu’nu benimsemesi ve yeni Citroën logosunu taşıyan dik tasarımlı ön bölümü yer alıyor. Aydınlatma sistemleri ise üçe bölünmüş karakteristik bir imza sunuyor.

C3 Aircross bu yılın ortalarında tanıtılacak

Kişiselleştirme konusunda da geniş bir yelpaze sunan yeni C3 Aircross, çift renkli tavan, renkli klipler ve farklı tampon seçenekleriyle kullanıcıların tarzlarına uygun seçenekler sunacak. Ayrıca, aracın uzunluğunun artmasıyla birlikte arka koltuklarda daha geniş bir diz mesafesi sunması bekleniyor.

ekonomist image 81 ae61a8701ed446

Özellikle dikkat çeken bir diğer nokta ise aracın hibrit ve tam elektrikli güç aktarma sistemlerine sahip olması. Bu sayede, kullanıcılar geleneksel içten yanmalı motorlardan elektrikli seçeneklere kolaylıkla geçiş yapabilecekler. Avrupa’da üretilen tamamen elektrikli modellerle birlikte sunulacak olması da, Citroën’ün çevreci ve geleceğe yönelik vizyonunu ortaya koyuyor.

ekonomist image 81 a6b23f80ff7e45

Tanıtımı için geri sayım başlayan Yeni C3 Aircross, 2024 yılının ortalarında tüketicilerle buluşacak. Ayrıca, belirli pazarlarda 7 kişilik modüler versiyonuyla da satışa sunulacak olması, aracın geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edeceğini gösteriyor.

DİKKAT!
Hyundai'nin sportif elektriklisi IONIQ 6 Türkiye'de

Otomobilhaber.com olarak, Citroën’ün bu yeni modelle getirdiği yenilikleri merakla bekliyor ve özellikle elektrikli araç teknolojisindeki ilerlemeleri yakından takip ediyoruz. Yeni C3 Aircross’un sektöre getireceği yeni solukları görmek için sabırsızlanıyoruz.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.