DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20435016,07%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Skoda, yenilenen modelleriyle daha iddialı geliyor
55 okunma

Skoda, yenilenen modelleriyle daha iddialı geliyor

Škoda'nın yeni nesil Kodiaq modeli, hem güçlü dış görünümü hem de iç mekandaki geniş yaşam alanıyla dikkat çekiyor. 2024'ün ikinci yarısında Türkiye'de satışa sunulacak olan Kodiaq, markanın "Modern Solid" tasarım dilini taşıyan ilk modellerden biri olarak öne çıkıyor. Çeşitli motor seçenekleri ve ileri teknoloji donanımlarıyla sunulan Kodiaq, geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor.

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:15
Skoda, yenilenen modelleriyle daha iddialı geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Škoda’nın yeni nesil Kodiaq modeli, hem güçlü dış görünümü hem de iç mekandaki geniş yaşam alanıyla dikkat çekiyor. 2024’ün ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak olan Kodiaq, markanın “Modern Solid” tasarım dilini taşıyan ilk modellerden biri olarak öne çıkıyor. Çeşitli motor seçenekleri ve ileri teknoloji donanımlarıyla sunulan Kodiaq, geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor.

Škoda’nın Kodiaq modeli, 2016’da piyasaya sürüldüğünden beri dünya çapında büyük ilgi gördü ve 60 ülkede 841 bin 900 adetlik satış rakamına ulaştı. Türkiye’de de benzer bir başarı elde eden Kodiaq, D SUV segmentinde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor ve 2017’den bu yana yaklaşık 15.000 adetlik satış gerçekleştirdi.

Yeni Skoda Kodiaq tanıtıldı: Artık daha uzun ve daha teknolojik! - NEBUNE

Yüce Auto Škoda Genel Müdürü Zafer Başar, Kodiaq’ın ikinci neslinin Türkiye’de Ağustos ayında satışa sunulacağını belirterek, yeni modelin dijital teknolojileri ve artırılmış motor seçenekleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacağını ifade etti. Başar, 2024 yılı için 2 bin adet üzeri Kodiaq satışı hedeflediklerini ve toplamda 45 bin adetlik bir satış performansı öngördüklerini söyledi.

Ayrıca, Şkoda’nın elektrikli araç stratejisine de değinen Başar, Enyaq modeliyle Türkiye pazarında elektrikli araçlara yönelik atağın başlayacağını vurguladı. Mobil şarj hizmeti gibi yenilikçi çözümlerle müşterilere kapsamlı bir e-mobilite deneyimi sunacaklarını belirtti.

2024 Skoda Kodiaq Özellikleri ve Fiyatı

Yenilenen tasarımıyla göz kamaştıran ikinci nesil Kodiaq, modern ve sportif bir görünümün yanı sıra iç mekandaki geniş yaşam alanıyla da kullanıcıların ilgisini çekiyor. Artırılan bagaj hacmi ve aerodinamik yapısıyla öne çıkan Kodiaq, segmentinde lider konumunu sağlamlaştırıyor. Škoda Kodiaq, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi özellikleriyle otomobil tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

DİKKAT!
KDV Zammıyla Birlikte Ucuz Modeller 1 Milyon TL'nin Altında Kalmaya Devam Ediyor!

“Yenilenen Yapısı ve Sürdürülebilirlik Odaklı Tasarım: Yeni Škoda Kodiaq”

Kodiaq - Új Kodiaq

Škoda’nın yeni nesil Kodiaq modeli, hem teknolojik yeniliklerle dolu bir iç mekan sunuyor hem de sürdürülebilirlik odaklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yenilenen kabini ve çevreci malzemeler kullanımıyla Kodiaq, kullanıcılarına geniş bir yaşam alanı sunmanın yanı sıra çevreye duyarlı bir otomobil deneyimi vaat ediyor.

Kodiaq’ın iç mekanındaki teknolojik yenilikler arasında serbest duran 13 inçlik bilgi-eğlence sistemi ve yeni Škoda Akıllı Düğme kontrolleri öne çıkıyor. Bu özellikler sayesinde araçtaki birçok fonksiyona kolayca erişim sağlanabiliyor. Ayrıca, ön cama yansıyan göstergeler ve 10 inçlik Sanal Kokpit gibi seçenekler de Kodiaq’ın teknolojik üstünlüğünü vurguluyor.

Sürdürülebilirlik açısından da dikkate değer olan Kodiaq, geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanımıyla çevreye olan duyarlılığını gösteriyor. Kabindeki kumaşlardan tutun da şemsiye ve buz kazıyıcı gibi Simply Clever özelliklerine kadar birçok detayda geri dönüştürülmüş malzemeler tercih edilmiş.

Ayrıca, çok yönlü motor seçenekleriyle Kodiaq, hem performansı hem de verimliliği ön planda tutuyor. Hafif hibrit teknolojisiyle desteklenen motorlar, yakıt tüketimini azaltırken güçlü bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni asistan sistemleri ve güvenlik özellikleriyle de donatılan Kodiaq, sürücü ve yolcuların güvenliğini en üst düzeyde sağlıyor.

Bu yenilikçi ve çevreci özelliklerle donatılmış Kodiaq modeli, kullanıcılarına hem teknolojik hem de çevresel açıdan bilinçli bir otomobil deneyimi sunmayı hedefliyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.