DOLAR 32,3923 0.02%
EURO 34,5755 -0.1%
ALTIN 2.382,020,09
BITCOIN 1940405-5,47%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BMW’nin yeni otomobili silah ve patlayıcılara dayanıklı olacak!
653 okunma

BMW’nin yeni otomobili silah ve patlayıcılara dayanıklı olacak!

BMW, i7 Protection adını verdiği bu yeni modelle, zırhlı elektrikli lüks sedan kategorisine giriş yaptı. Bu model, standart i7'nin temel alındığı, fakat daha dayanıklı hale getirilmiş bir otomobil.

ABONE OL
Eylül 14, 2023 21:18
BMW’nin yeni otomobili silah ve patlayıcılara dayanıklı olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BMW’nin yeni otomobili silah ve patlayıcılara dayanıklı olacak! BMW, otomobil endüstrisinin kalbinin attığı Münih Otomobil Fuarı’nda devrim niteliğinde bir otomobil tanıttı. Dünya liderleri, milyarderler veya mafyaya karşı mahkemede tanıklık edecek biri iseniz, BMW’nin yeni modeli tam size göre olabilir. BMW, i7 Protection adını verdiği bu yeni modelle, zırhlı elektrikli lüks sedan kategorisine giriş yaptı. Bu model, standart i7’nin temel alındığı, fakat daha dayanıklı hale getirilmiş bir otomobil.

i7 Protection modelinin gövdesi, özel zırh çeliğinden üretildi. Bu çelik sayesinde, araç kurşunlara ve patlamalara karşı ekstra koruma sağlıyor. Ek olarak, aracın camları kalın güvenlik camından yapılmıştır.

BMW’nin yeni otomobili silah ve patlayıcılara dayanıklı olacak!

Bu özellikler sayesinde, i7 Protection sadece dış etkenlere karşı değil, kimyasal saldırılara karşı da koruma sağlayabilen bir otomobil haline gelmiştir. Kimyasal saldırı durumunda, otomobilin içerisine temiz hava sağlamak için özel bir sistem bulunmaktadır. Zırhın ekstra ağırlığına rağmen, aracın iç mekanı geniş ve konforlu bir şekilde tasarlanmıştır.

Otomobilin içerisinde standart olarak 28 hoparlörlü Bowers & Wilkins ses sistemi, panoramik sunroof ve arka eğlence sistemi bulunmaktadır. BMW, i7 Protection modelini güçlendirmek adına araca çift motorlu bir elektrikli güç ünitesi eklemiştir. Bu güç ünitesi, 536 beygir güç ve 745 lb-ft tork üretebilmektedir. Bu güçlü motora rağmen, araç 0’dan 100 km/s hıza sadece 9 saniyede ulaşabilmekte ve maksimum 160 km/s hıza çıkabilmektedir.

DİKKAT!
Yerli Bir Firma Olarak Bilinen BMC'nin Açılımı Neden British Motor Company?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.