DOLAR 32,3949 0.03%
EURO 34,6704 -0.06%
ALTIN 2.384,400,19
BITCOIN 1964835-4,95%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşin Motorlu Araçlar, Mercedes-Benz Türk Ailesi ile Başarı Dolu Bir Yılı Değerlendirdi
143 okunma

Aşin Motorlu Araçlar, Mercedes-Benz Türk Ailesi ile Başarı Dolu Bir Yılı Değerlendirdi

16 Ocak Salı günü, Aşin Motorlu Araçlar olarak Mercedes-Benz Türk Ailesi'nin Yetkili Servisi olarak düzenlenen Satış Sonrası Hizmetler toplantısında buluştuk.

ABONE OL
Ocak 31, 2024 14:58
Aşin Motorlu Araçlar, Mercedes-Benz Türk Ailesi ile Başarı Dolu Bir Yılı Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Ticari Araç Pazarında 2023: Başarılar ve Zorluklar

16 Ocak Salı günü, Aşin Motorlu Araçlar olarak Mercedes-Benz Türk Ailesi’nin Yetkili Servisi olarak düzenlenen Satış Sonrası Hizmetler toplantısında buluştuk. 2023 yılında Türkiye ticari araç grubunda yaşanan gelişmeler, pazar verileri ve elde ettiğimiz başarılar titizlikle değerlendirildi. Ticari araç sektöründeki performansımızın yanı sıra, eksiklerimiz de masaya yatırıldı.

2024 Yılında Beklentiler ve Hedefler

Toplantıda 2024 yılına dair önemli konular da ele alındı. Gelecekte bizi nelerin beklediği, karşılaşabileceğimiz tehditler ve avantajlar, pazar satış adetleri ve Satış Sonrası Hizmetler (SSH) olarak belirlediğimiz beklentiler masaya yatırıldı. Şirketimizin gelecekteki hedefleri ve hızla değişen otomotiv endüstrisindeki yerimiz konuşuldu.

Süreklilik Atölye Büyüme Kategorisinde Aldığımız Ödülle Gururluyuz

Özel bir anlam taşıyan dakikalar arasında, Türkiye 3. lüğü ile ödüllendirilen “Süreklilik Atölye Büyüme” kategorisindeki başarımız yer alıyor. Bu prestijli ödülü alabilmemizde katkısı olan Mercedes-Benz Türk Ailesine ve 55 kişilik Aşin Motorlu Araçlar ekibine teşekkür etmek istiyorum. Emektar çalışma arkadaşlarımızın çabaları, bu başarıyı elde etmemizde kilit rol oynadı. 2024 yılında farklı kategorilerde de ödüller almayı ve podyumda yer almaya devam edeceğimizden eminim.

1705678304455

Otomobilhaber.com ile Gelişmeleri Takip Edin

Toplantıdaki detaylı bilgiler ve sektöre dair gelişmeleri öğrenmek için otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin. Aşin Motorlu Araçlar olarak, otomotiv dünyasındaki yenilikleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

DİKKAT!
Türkiye de ikinci el otomobil pazarındaki canlılık

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.