DOLAR 32,5751 0.28%
EURO 34,7539 -0.02%
ALTIN 2.490,330,25
BITCOIN 20530313,60%
İstanbul
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Araç Şarjları daha çevreci yapılacak. İşte detaylar
789 okunma

Araç Şarjları daha çevreci yapılacak. İşte detaylar

ABB E-mobilite, CES 2023'te tanıttığı yeni Terra Home şarj çözümü ile konut tipi elektrikli araç şarjı için yenilikçi bir seçenek sunuyor.

ABONE OL
Nisan 15, 2023 22:02
Araç Şarjları daha çevreci yapılacak. İşte detaylar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Las Vegas CES 2023’te yeni AC şarj çözümü Terra Home tanıtıldı.

ABB E-mobilite Las Vegas’ta düzenlenen teknoloji fuarı CES 2023’te yeni Terra Home şarj çözümünü tanıttı Bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak olan Terra Home, konut tipi elektrikli araç şarjı için yeni nesil tüketici tercihine öncülük etmeyi hedefliyor. Yenilikçi tasarım, kullanıcıların karbon ayak izlerini daha da azaltmak için yenilenebilir enerji kaynaklarını mümkün olan en iyi şekilde kullanmalarını sağlayacak.

ABB E-mobilite, CES 2023’te tanıttığı yeni Terra Home şarj çözümü ile konut tipi elektrikli araç şarjı için yenilikçi bir seçenek sunuyor. Bu yılın sonunda satışa sunulacak olan Terra Home, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını maksimize ederek kullanıcıların karbon ayak izlerini azaltmalarına yardımcı olacak.

Ankete katılanların %90’ı, gezegeni korumaya yardımcı olacak seçimler yapma konusunda kişisel bir sorumluluk hissettiklerini belirtirken, %86’sı da seyahat emisyonlarını azaltmak için harekete geçeceklerini söyledi. ABB E-mobilite Kıdemli Başkan Yardımcısı, Terra Home’un kullanıcı dostu seçenekleri sunarak elektrikli mobiliteye geçişi kolaylaştırdığını belirtti.

Terra Home, yenilenebilir kaynaklardan elde edilen elektriğe otomatik olarak öncelik verme özelliğiyle çevre dostu bir seçenek sunuyor. Ayrıca minimalist tasarımı, malzeme seçenekleri ve kişiselleştirilmiş kapakları ile farklı evlere ve yaşam tarzlarına uyum sağlıyor.

Plug N Charge gibi akıllı özellikleri, şarj yetkilendirmesini tamamen sorunsuz hale getiriyor. Terra Home’un bulut bağlantısı, uzaktan servis ve yazılım güncellemeleri ile iç huzuru artırıyor.

Okumalısın!  2024 Otomobil Tercihlerinde Neden Elektrikli Araçlar?

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.