DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22388732,68%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yiğit Akü Borsada İşlem Görmeye Başladı!
133 okunma

Yiğit Akü Borsada İşlem Görmeye Başladı!

Ankara’mızın gururu Yiğit Akü, artık Borsa İstanbul'da işlem görüyor. Bu başarıyı kutluyor ve tüm Yiğit Akü ailesini tebrik ediyoruz. İşte bu önemli anın detayları!

ABONE OL
Haziran 5, 2024 10:38
Yiğit Akü Borsada İşlem Görmeye Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’mızın gururu Yiğit Akü, artık Borsa İstanbul’da işlem görüyor. Bu başarıyı kutluyor ve tüm Yiğit Akü ailesini tebrik ediyoruz. İşte bu önemli anın detayları!

Gong Töreni

Bu resim için alternatif metin açıklaması yok

Yiğit Akü’nün halka arzının kutlandığı Borsa İstanbul’daki Gong Töreni, büyük bir coşkuya sahne oldu. İlk gongu, Borsa İstanbul Genel Müdürü Sayın Korkmaz Ergun, Yiğit Akü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Yiğit, Başkanvekili Sayın Eyüp Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamit Yiğit, Halk Yatırım Genel Müdürü Sayın Bülent Sezgin ve İntegral Yatırım Genel Müdürü Sayın Kıvanç Memişoğlu birlikte çaldı.

Başarıların Devamı

Yiğit Akü ailesini bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyoruz. Ankara’mızın bu kıymetli markasının borsada işlem görmeye başlamasının, ülkemiz sanayisine, Yiğit Akü’ye ve tüm yatırımcılarına hayırlı olmasını diliyoruz.


Yiğit Akü’nün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlaması, sadece şirket için değil, aynı zamanda ülkemiz için de büyük bir gurur kaynağı. Bu önemli adım, Türk sanayisinin gücünü ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yiğit Akü ailesine ve tüm yatırımcılara hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyoruz!

DİKKAT!
Uygun Fiyatlı Elektrikli Citroen C3 Duyuruldu

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.