DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2,22%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenilenen Hyundai Jazz e:HEV, Türkiye’de satışa çıkıyor
846 okunma

Yenilenen Hyundai Jazz e:HEV, Türkiye’de satışa çıkıyor

Yenilenen Hyundai Jazz e:HEV, Türkiye'de satışa çıkıyor

ABONE OL
Ağustos 11, 2023 09:25
Yenilenen Hyundai Jazz e:HEV, Türkiye’de satışa çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
AA

2019 Tokyo Otomotiv Fuarı’nda birinci kere karşımıza çıkan yeni kuşak Honda Jazz, makyajlanarak ülkemizde satışa çıkıyor.

Honda’nın makyajlanan hibrit modeli Jazz e:HEV, 12 Ağustos’ta ülkemizde satışa sunulacak.

Honda’nın makyajlanan hibrit modeli Jazz e:HEV; yenilenen petek ızgara, ön ve art tampondaki girintili çizgiler ve değişen jantlarla daha sportif bir görünüme kavuştu.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, 1,5 litrelik hibrit motoruyla dinamik bir sürüş sağlayan yeni Jazz e:HEV, geliştirilen motor ve donanım teknolojileriyle sınıfındaki tezini güçlendirdi.

Yenilenen Jazz e:HEV, yüksek konfor ve genişlik sunan iç yeri, 1.205 litrelik bagaj avantajı, ısıtmalı ön koltukları ve direksiyonunun yanı sıra teknoloji ve güvenlik donanımlarıyla sınıfında fark yaratıyor.

yenilenen hyundai jazz ehev turkiyede satisa cikiyor 5d381646

Yeni Honda Jazz Türkiye fiyatı

Toplam 10 hava yastığı ve Honda sensing teknolojisiyle kapsamlı ve gelişmiş güvenlik donanımlarına sahip Jazz e:HEV, kristal kırmızı ve gün ışığı beyazı olmak üzere 2 renk seçeneğine sahip Advance donanım paketiyle 12 Ağustos’ta 1 milyon 390 bin TL’lik fiyatıyla Honda bayilerinde yerini alacak.

Teknik detaylar

Honda’nın 20 yılı aşkın tecrübesiyle geliştirdiği e:HEV teknolojisi, 1,5 litrelik i-VTEC akaryakıtlı motora bağlı iki kompakt elektrik motoru, sabit oranlı şanzıman, lityum iyon batarya ve akıllı güç denetim ünitesinden oluşuyor.

Honda Jazz e:HEV güç-aktarma sistemi daha güçlü elektrik motoruyla gelişmiş hızlanma performansı sağlarken verimlilik korunarak da daha dinamik sürüş özellikleri sunuluyor.

yenilenen hyundai jazz ehev turkiyede satisa cikiyor 5d3cb757

Araçta ‘EV’, ‘Hibrit’ ve ‘Benzinli’ sürüş olmak üzere 3 mod bulunuyor. Sistem, 3 mod ortasında otomatik geçiş yaparak kesintisiz, dinamik ve akıcı bir sürüş sağlıyor.

Dinamik sürüşüyle öne çıkan yeni Jazz, kent içi ve otoyollarda verimliliğin öne çıktığı sürüş modlarıyla kullanılabiliyor. Kent içi kullanımda MESKEN ve hibrit sürüş modları ortasında geçiş yapan sistem, otoyolda akaryakıtlı sürüşü kullanıyor.

Okumalısın!  Honda'nın İlk Elektrikli SUV'u Prologue Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Hibrit sürüş sırasında akaryakıtlı motordan gelen fazla güç, jeneratör motoru üzerinden bataryayı şarj ederken, KONUT sürüş modunda ise rejeneratif fren yoluyla şarj sağlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.