DOLAR 32,5751 0.28%
EURO 34,7539 -0.02%
ALTIN 2.490,330,25
BITCOIN 20530313,60%
İstanbul
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Togg CEO’sundan teslimat açıklaması
1524 okunma

Togg CEO’sundan teslimat açıklaması

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mart sonunda ilk seri üretim araçları bantlardan indirdiklerini kaydederek, Mayıs'tan itibaren teslimatları hızlandıracaklarını bildirdi

ABONE OL
Ocak 15, 2024 12:05
Togg CEO’sundan teslimat açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan Bomba Açıklamalar: Nisan’da Kullanıcı Teslimatları Başlıyor!”

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) CEO’su Gürcan Karakaş, Bloomberg HT yayınında yerli otomobil hakkındaki detayları paylaştı. İşte Karakaş’ın verdiği önemli bilgiler:

Yerli Otomobil Heyecanı: TOGG, Nisan Ayında İlk Kullanıcı Teslimatlarına Başlıyor!

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, Mart sonunda ilk seri üretim araçlarının üretim hattından indirildiğini belirterek, Nisan ayında kullanıcı teslimatlarına başlayacaklarını açıkladı. Mayıs ve Haziran aylarında ise daha fazla aracın sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.

Üretim ve Teslimat Hedefleri: Mayıs Ayında Bin Adetten Fazla Araç Kullanıcılarla Buluşacak!

Karakaş, Nisan ayının sonundan itibaren başlayacakları kullanıcı teslimatlarının Mayıs ve Haziran aylarında artarak devam edeceğini ifade etti. Mayıs ayında binin üzerinde aracın teslim edilmesini hedeflediklerini belirten Karakaş, TOGG’un hızla yollarda yerini alacağını müjdeledi.

Üretim ve Yerlilik: Togg CEO’su İddialara Yanıt Verdi!

Gürcan Karakaş, Togg’un ilk teslim edilen araçlarının İtalya’da üretildiğine dair çıkan iddialara net bir yanıt verdi. Canlı yayınlarla inşaat sürecini izleyen Karakaş, teknoloji üretim merkezi oldukları için her ayrıntının canlı yayınlanamayacağını belirtirken, Türkiye’nin otomobilini yurt dışından almadıklarını vurguladı.

Gelecek Hedefleri: 2024’te Yurtdışına Açılım ve T10X Fiyatında Değişim Olabilir!

Karakaş, TOGG’un bir sonraki modelini 2024’ün sonuna yetiştirmeyi planladıklarını ve aynı dönemde yurtdışına açılacaklarını söyledi. 7 bölgede 22 noktada servisleri bulunan TOGG’un, yıl sonunda 650’ye yakın şarj istasyonuna ulaşmayı hedeflediğini belirten Karakaş, T10X’in fiyatında dalgalanmalar olması durumunda bunun fiyatlamalara yansıyabileceğini ifade etti.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

Okumalısın!  En ucuz Renault Legend geliyor!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.