DOLAR 32,9113 0.13%
EURO 35,3070 -0.1%
ALTIN 2.460,690,13
BITCOIN 20243391,35%
İstanbul
26°

AÇIK

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Porsche’nin Le Mans Kampından..

Porsche’nin Le Mans Kampından..

Her yıl yazın başında, Porsche ailesi Fransa'nın kuzeybatısına kamp yapmak için yola çıkar. Bu, Le Mans çalışan kampından başkası değil!

ABONE OL
Haziran 19, 2024 12:11
Porsche’nin Le Mans Kampından..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Porsche’nin Le Mans Kampı

Her yıl yazın başında, Porsche ailesi Fransa’nın kuzeybatısına kamp yapmak için yola çıkar. Bu, Le Mans çalışan kampından başkası değil!

Yarışın Kalbinde Benzersiz Bir Deneyim

Le Mans’ın kalbi Circuit de la Sarthe’de kurulan bu kamp, dünyanın en büyük yarışını en ön sıradan izleme imkanı sunuyor. Her yıl bu atmosferin tadını çıkarmak gerçekten eşsiz.

Bu resim için metin sağlanmadı

Zafer Dolu Bir Yıl

Bu yıl, çalışanlarımız Almanya milli takımının zaferini ve 911 GT3 R’nin LMGT3 sınıfında Manthey EMA ile kazandığı büyük zaferi kutladı. Üstelik bu unutulmaz anlara, Yönetim Kurulu Başkanımız Oliver Blume ve İnsan Kaynakları Başkanımız Andreas Haffner da kamp alanında eşlik etti.

Bu resim için metin sağlanmadı

Porsche ailesinin Le Mans’ta yaşadığı bu benzersiz deneyim, otomobil tutkunları için gerçekten ilham verici. Kampın sunduğu eşsiz atmosferde büyük zaferleri kutlamak, Porsche ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor. Biz de otomobilhaber.com olarak, bu tür hikayeleri paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Porsche’nin bu heyecan verici anlarını takip etmek için bizden ayrılmayın!

DİKKAT!
Tesla, ABD'de Fiyatsız Model 3 Çekilişi Başlattı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.