DOLAR 32,3871 -0.33%
EURO 34,7664 -0.22%
ALTIN 2.395,50-1,11
BITCOIN 19230904,02%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Paylaşım yaptı! Lamborghini’nin elektrikli arabası yakında geliyor
850 okunma

Paylaşım yaptı! Lamborghini’nin elektrikli arabası yakında geliyor

Lamborghini'den elektrikli model geliyor Şirket, yeni elektrikli otomobili için gizemli bir paylaşımda bulundu. Lamborghini tarafından yapılan paylaşımda, "Yeni ve gerçekten heyecan verici bir şey tanıtılmak üzere.​" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, bu tanıtımın 18 Ağustos'ta gerçekleştirileceği de belirtildi.

ABONE OL
Ağustos 17, 2023 11:20
Paylaşım yaptı! Lamborghini’nin elektrikli arabası yakında geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaşım yaptı! Lamborghini’nin elektrikli arabası yakında geliyor – Alman araba üreticisi Volkswagen’in harika araba markası Lamborghini, içten yanmalı motorlar hakkında kararsız.

Markanın CEO’su Stephan Winkelmann, bir Alman haftalık gazetesine verdiği demeçte, 2030’dan sonra içten yanmalı motorlu araçları canlı tutmak istediklerini söylemişti.

Tüm otomotiv dünyası elektrikli arabaya geçiş konusunda bir yarışa girdi. İtalyan üretici Lamborghini’nin ise bu hususta bir ivedisi yok.

Marka, yeni modellerinde küçük hibrit ünitelere yer verse de V12 motorlu araçlarını üretmeye devam ediyor.

Lamborghini’den elektrikli model geliyor

Lamborghini’den araba tutkunlarını heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Şirket, yeni elektrikli arabası için gizemli bir paylaşımda bulundu.

Lamborghini tarafından yapılan paylaşımda, “Yeni ve nitekim heyecan verici bir şey tanıtılmak üzere.​” ifadeleri kullanıldı. Ayrıyeten, bu tanıtımın 18 Ağustos’ta gerçekleştirileceği de belirtildi.

paylasim yapti lamborghininin elektrikli otomobili yakinda geliyor dbb9a892

Lamborghini’nin paylaştığı görsel

üks spor araba üreticisi, geçtiğimiz günlerde ABD’de başlayan Monterey Car Week aktiflikleri kapsamında, yakın bir gelecekte elektrikli araba konseptini tanıtacağını söylemişti. 18 Ağustos’taki tanıtım da muhtemelen bununla ilgili olacak.

Lamborghini’nin yol haritası

Lamborghini, 2024 yılının sonunda tüm modellerini elektrikli hale getirmeyi planlıyor.

Ayrıca şirket, 2025 yılına geldiğinde karbon emisyon oranını yarı yarıya azaltmayı vadediyor.

Lamborghini’nin yanı sıra; değerli rakipleri Ferrari, Aston Martin ve McLaren, şu anda içten yanmalı motorların sağladığı yüksek performansı kaybetmemek için elektrikli araçlara pek de sıcak bakmıyor.

DİKKAT!
İtalya, Çin'in hakimiyetini azaltmak için teşvik planı üzerinde çalışıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.