DOLAR 32,2662 -0.23%
EURO 34,7890 -0.1%
ALTIN 2.412,680,81
BITCOIN 2044206-1,33%
İstanbul
16°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nissan’tan Heyecan Verici Etkinlik: Eşsiz Nissan Günleri Devam Ediyor!
23 okunma

Nissan’tan Heyecan Verici Etkinlik: Eşsiz Nissan Günleri Devam Ediyor!

Nissan Türkiye ve bayileri, müşterilerine özel bir deneyim sunmak için "Eşsiz Nissan Günleri" etkinliklerini düzenliyor. Bu etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen test sürüşleri, 20-21 Şubat ve 24-25 Şubat tarihlerinde Nissan bayilerinde gerçekleşecek ve birbirinden keyifli sürprizlerle dolu olacak.

ABONE OL
Nisan 25, 2024 14:43
Nissan’tan Heyecan Verici Etkinlik: Eşsiz Nissan Günleri Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nissan Türkiye ve bayileri, müşterilerine özel bir deneyim sunmak için “Eşsiz Nissan Günleri” etkinliklerini düzenliyor. Bu etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen test sürüşleri, 20-21 Şubat ve 24-25 Şubat tarihlerinde Nissan bayilerinde gerçekleşecek ve birbirinden keyifli sürprizlerle dolu olacak.

Eşsiz Nissan Günleri’nde test sürüşüne katılan müşteriler, sadece araçları denemekle kalmayacak; yöresel lezzetlerin tadına bakacak, ahşap oymacılığından ebru sanatına, canlı performanslardan özel etkinliklere kadar birçok farklı aktiviteden de faydalanacaklar.

Türkiye genelindeki 26 şehirde bulunan 42 bayi ve satış sonrası hizmet noktasında gerçekleştirilecek olan Eşsiz Nissan Günleri, müşterilere Nissan’ın teknolojik ve konforlu araçlarıyla tanışma fırsatı sunarken aynı zamanda keyifli bir gün geçirmelerine olanak sağlıyor.

Nissan’ın bu tür etkinliklerle müşteri memnuniyetini artırmaya ve otomobil tutkunlarını heyecanlandırmaya devam etmesi, marka sadakati ve ilgiyi artırıcı bir etkiye sahip olabilir. Özellikle test sürüşü gibi deneyimler, müşterilerin araçlar hakkında daha bilinçli ve güvenli bir tercih yapmalarına yardımcı olabilir.

DİKKAT!
Fiat, İtibar ve Marka Değer Performansında Zirveye Ulaşıyor!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.