DOLAR 32,9637 -0.07%
EURO 35,8413 -0.06%
ALTIN 2.518,390,44
BITCOIN 22148624,69%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Mercedes-AMG PureSpeed Konsepti Monaco’da Tanıtıldı!
159 okunma

Mercedes-AMG PureSpeed Konsepti Monaco’da Tanıtıldı!

Lewis Hamilton ve George Russell, Monaco Grand Prix'si öncesinde, Monaco limanında dünya prömiyeri ile Concept Mercedes-AMG PureSpeed'i tanıttı. Yarış haftasına muhteşem bir başlangıç yapan bu tanıtım, Mercedes-Benz'in tarihi Mythos serisindeki ilk araç oldu.

ABONE OL
Mayıs 23, 2024 12:32
Mercedes-AMG PureSpeed Konsepti Monaco’da Tanıtıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lewis Hamilton ve George Russell, Monaco Grand Prix’si öncesinde, Monaco limanında dünya prömiyeri ile Concept Mercedes-AMG PureSpeed’i tanıttı. Yarış haftasına muhteşem bir başlangıç yapan bu tanıtım, Mercedes-Benz’in tarihi Mythos serisindeki ilk araç oldu.

Efsanevi Yarış Arabalarından İlham Aldı

02 24C0223 027

Mercedes-AMG PureSpeed Konsepti Monaco’da Tanıtıldı!

Tamamen açık, iki kişilik, çatı veya ön cam olmayan bu radikal tasarım, motor sporlarına bir övgü niteliğinde. 1924 Targa Florio yarış arabası, Sir Stirling Moss’un 1955 Mille Miglia’da sürdüğü 300 SLR, Mercedes-AMG ONE hiper otomobil ve modern F1 araçlarından ilham alan bu model, Mercedes-Benz’in eşsiz yarış geleneğini kutluyor. Saf yarış arabası tasarımı, yenilikçi malzemeler ve modern teknoloji ile birleşerek bu aracı benzersiz kılıyor.

Sınırlı Sayıda Üretim ve Yüksek Performans

03 24C0223 010

Sadece 250 adet üretilecek olan PureSpeed

Sadece 250 adet üretilecek olan PureSpeed, en sadık Mercedes-Benz tutkunları ve koleksiyoncuları için sunulacak. Efsanevi yarış arabalarından ilham alan bu model, benzersiz yarış estetiği ve dinamik performansı ile dikkat çekiyor. Mercedes-AMG GmbH Yönetim Kurulu Başkanı Michael Schiebe, “Concept Mercedes-AMG PureSpeed, performans ve sürüş keyfini en saf haliyle yaşamanın en iyi yolunu sunuyor,” dedi.

Mercedes-AMG PureSpeed, otomobil tutkunları için tam bir rüya. Sadece 250 adet üretilmesi ve radikal tasarımı ile bu araç, gerçek bir koleksiyon parçası olacak. Monaco gibi ikonik bir yerde tanıtılması da aracın ne kadar özel olduğunu gösteriyor. Otomobilhaber.com olarak, bu eşsiz aracın tüm detaylarını sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz

DİKKAT!
Elektrikli araba Kaç paraya doluyor?

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.