DOLAR 32,3949 0.03%
EURO 34,6704 -0.06%
ALTIN 2.384,400,19
BITCOIN 1964835-4,95%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
440 okunma

Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ'nin başına getirilen Üst Yönetici (CEO) Karakaş, 1965'te Antalya'nın Akseki ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Almanya'da, liseyi Ankara'da tamamlayan Karakaş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

ABONE OL
Ekim 3, 2023 14:55
Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli araba Togg‘un idare şurasında olan Mehmet Gürcan Karakaş kimdir ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Ayrıntılar haberimizdedir…

Mehmet Gürcan Karakaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Gürcan Karakaş  hangi firmalarda çalıştı? TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'ın biyografisi  ve hayatı

MEHMET GÜRCAN KARAKAŞ KİMDİR?

Türkiye’nin Arabası Teşebbüs Kümesi Sanayi ve Ticaret AŞ’nin başına getirilen Üst Yönetici (CEO) Karakaş, 1965’te Antalya’nın Akseki ilçesinde doğdu. Birinci ve ortaokulu Almanya’da, liseyi Ankara’da tamamlayan Karakaş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği kısmından mezun oldu.

Togg Sahiplerine Kavuşuyor - Sanayi Gazetesi

Mezuniyetten bir gün sonra Aselsan’da tasarım mühendisi olarak iş hayatına başlayan Karakaş, 1990 yılında Bosch Türkiye’ye geçti ve 1997’de Bosch Türkiye’nin satış yöneticisi oldu.

Karakaş, iki yıl genel müdür yardımcılığı misyonunu sürdürdükten sonra 2004’te Bosch Türkiye’nin başına geçti ve bu müddet zarfında 600 milyon avroluk yatırımla eser geliştirme ünitesinin büyütülmesine ve satış ağının tekrar şekillendirilmesine liderlik etti. Karakaş idaresinde 9 bin 600 çalışanlı Bosch Türkiye, yıllık 1,5 milyar avroluk ciroya ulaştı. 2007 yılında Bosch Küresel’de kümenin en karlı iş ünitesi Otomotiv Satış Sonrası Hizmetleri’nde tüm dünya için satış ve pazarlama sorumlusu olan Karakaş, Bosch Car Service’i tekrar yapılandırarak şirketin randımanının kıymetli derecede artırılmasına liderlik etti.

DİKKAT!
Otomotiv Üretimi ve İhracatı Arttı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.