DOLAR 32,3985 -0.13%
EURO 34,7920 0.13%
ALTIN 2.431,44-0,28
BITCOIN 2034197-1,61%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Koluman Otomotiv, Karbon Saydamlık Projesi’nde Türkak Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını aldı
423 okunma

Koluman Otomotiv, Karbon Saydamlık Projesi’nde Türkak Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını aldı

Koluman Otomotiv, Karbon Saydamlık Projesi'nde Türkak Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını aldı

ABONE OL
Ekim 2, 2023 14:46
Koluman Otomotiv, Karbon Saydamlık Projesi’nde Türkak Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş., sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluk vizyonuyla Karbon Saydamlık Projesi – CDP (Carbon Disclosure Project) raporlaması kapsamında TÜRKAK Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını almaya hak kazandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik kavramlarına öncelik veren Koluman Otomotiv, Karbon Saydamlık Projesi kapsamında belirlenen kategorilerdeki sera gazı salınımlarını şeffaf bir şekilde raporladı. Bu kategorilendirmeler, direkt emisyonlar, ithal enerjiden kaynaklı emisyonlar, taşımacılıktan kaynaklı emisyonlar, kullanılan ürün/hizmetten kaynaklı emisyonlar, ürün kullanımından kaynaklı emisyonlar ve diğer emisyonlar şeklinde gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Karbon Saydamlık Projesi – CDP (Carbon Disclosure Project) raporlaması kapsamında TÜRKAK Akreditasyonlu Kurumsal Karbon Ayak İzi Doğrulamasını almaya hak kazandı. Türkiye genelinde bu prestijli doğrulamayı alan ikinci kuruluş ve otomotiv sektöründe ise bu sertifikayı alan ilk firma oldu.”

‘AMACIMIZ SEKTÖRDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN ÖNCÜSÜ OLMAK’

Koluman Otomotiv Genel Müdürü Cengiz Adak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilir bir gelecek için yeşil dönüşüme büyük bir önem veriyoruz. Bu vizyon doğrultusunda ‘Green Team’ kurarak tüm süreçlerimizi kontrol altına aldık. Amacımız, çevresel etkiyi en aza indirirken sektörde sürdürülebilirliğin öncüsü olmak” dedi.

DİKKAT!
Arabaya ek vergi mi geliyor? Araçlarda ÖTV, MTV, KDV ek vergi geldi mi?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.