DOLAR 32,4136 0.04%
EURO 34,7632 0.05%
ALTIN 2.379,00-0,01
BITCOIN 1950562-4,59%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karsan’a Bir Ödül de Busworld Digital Awards’tan!
303 okunma

Karsan’a Bir Ödül de Busworld Digital Awards’tan!

Karsan Otonom e-ATAK, Busworld Digital Awards’ta Digitally Enhanced Driving kategorisinde ödüle layık görüldü.

ABONE OL
Kasım 11, 2023 18:25
Karsan’a Bir Ödül de Busworld Digital Awards’tan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın ulaşım altyapısının elektriklenmesinde öncü rol oynayan Karsan, başarılarını dünya çapında aldığı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

Karsan, başarılarını dünya çapında aldığı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karsan Otonom e-ATAK, Busworld Digital Awards’ta Digitally Enhanced Driving kategorisinde gelişmiş otonom sürüş yeteneğiyle ödül aldı.

Amerika ve Avrupa kıtalarında ilkleri gerçekleştiren Otonom e-ATAK’ın ödüllerine devam ettiğini söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Çok güvendiğimiz aracımızın her geçen gün yeni başarılara ulaşması ve bunun sonucunda dünya çapında ödüllere layık görülmesi tüm Karsan ailesi olarak bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor.

İş ortağımız ADASTEC ile geliştirdiğimiz otonom aracımız, 2022’den beri Amerika ve Avrupa’da kullanılıyor. Tüm güvenlik önlemleri ile toplu taşımaya uygun bir araç olarak hizmet veren Otonom e-ATAK, bizleri rakiplerimizin önünde konumlandırıyor” dedi.

Busworld Digital Awards’ta Digitally Enhanced Driving (Dijital olarak geliştirilmiş sürüş) kategorisinde en beğenilen model olan Otonom e-ATAK için ödül, Karsan’ın konuşmacı olarak yer aldığı Digital Mobility Solutions Conference’da takdim edildi.

 

DİKKAT!
Mercedes-Benz, Elektrikli Araçların Güvenliğini Kanıtlamak İçin Çarpışma Testi Gerçekleştirdi

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.