DOLAR 32,4400 -0.03%
EURO 34,8627 0.23%
ALTIN 2.438,09-0,01
BITCOIN 2043306-1,39%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Hotomobil 2. CAMPEX Fuarı’nda Boy Gösterecek
358 okunma

Hotomobil 2. CAMPEX Fuarı’nda Boy Gösterecek

Türkiye'nin lider karavan üreticisi Hotomobil, 2. CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'nda son tasarımlarını sergilemeye hazırlanıyor.

ABONE OL
Kasım 1, 2023 12:07
Hotomobil 2. CAMPEX Fuarı’nda Boy Gösterecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hotomobil, Yeni Tasarımlarını Tanıtmak İçin CAMPEX Fuarına Katılıyor

Türkiye’nin lider karavan üreticisi Hotomobil, 2. CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda son tasarımlarını sergilemeye hazırlanıyor. Hotomobil’in modelleri, Gladiator, Reviva, Freedom Motokaravan ve Troy Çekme Karavan, 1-5 Kasım tarihleri arasında Gaziantep’teki fuar alanında ziyaretçilere sunulacak. Ayrıca, fuar süresince Hotomobil, “Yeşil Ayak İzleri” atölyeleri düzenleyerek çocuklara sürdürülebilirlik ve doğa sevgisi aşılamayı hedefliyor.

Avrupa Karavan Birliği Üyesi Hotomobil de Fuarda

Avrupa Karavan Birliği’ne üye tek Türk markası Hotomobil, CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda mobil yaşamın lüks, premium ve konforlu yönünü ziyaretçilere gösterecek. Hotomobil, Amerika, Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere 3 kıtada satış yaparak Türk karavan sektörünü temsil eden önemli bir oyuncudur.

Hotomobil ile Sürdürülebilir Geleceğe Adım Atın

Hotomobil, “Yeşil Ayak İzleri” projesi kapsamında bölgedeki ilköğretim öğrencilerine sürdürülebilirlik bilincini ve doğa sevgisini aşılamayı amaçlıyor. Bu projenin bir parçası olarak, temel kampçılık eğitimi, özel define avı ve düğüm atölyesi gibi etkileşimli oyunlar ve atölyeler düzenlenecek.

Hotomobil’den Üstün Mühendislik Anlayışı ile Fark Yaratan Modeller

Hotomobil, 2. CAMPEX Kamp, Karavan ve Doğa Sporları Fuarı’nda üstün mühendislik anlayışıyla ürettiği modelleri sergileyecek. Bu modeller arasında, dikkat çeken tasarımıyla Gladiator, doğadan ilham alan Reviva Camper Van, en iyiyi arayanlar için Freedom Motokaravan ve ailelerin rahatlığına önem veren Troy Çekme Karavan bulunmaktadır. Hotomobil, Avrupa Birliği standartlarına uygunluk sertifikasına sahip tek Türk markası olarak fark yaratmayı hedefliyor.

DİKKAT!
Dünyanın en büyük kaputlu aracı: Genesis G90

 

Hotomobil Hakkında

Hotomobil, 2015 yılında ticari faaliyetine başlayan Restar Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kurulmuştur. Hotomobil markası altında sunulan motokaravan, camper-van, pick up üzerine kurulu karavan ve çekme karavan modelleri, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, Hotomobil, otomotiv sektöründe Avrupa Birliği standartlarına uygunluk sertifikasına sahip tek Türk markasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.