DOLAR 32,5751 0.28%
EURO 34,7539 -0.02%
ALTIN 2.490,330,25
BITCOIN 20530313,60%
İstanbul
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güncel araç kampanyaları
938 okunma

Güncel araç kampanyaları

Otomobilhaber.com olarak Nissan markasının yılın ilk ayında başlattığı özel kampanyalara dair sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz. "Herkes için bir Nissan var" sloganıyla tasarlanan kişiselleştirilebilir kampanya seçenekleri

ABONE OL
Ocak 12, 2024 22:33
Güncel araç kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes için Bir Nissan Var: Yeni Yılın İlk Ayında Özel Kampanyalar Sizi Bekliyor!

Otomobilhaber.com olarak Nissan markasının yılın ilk ayında başlattığı özel kampanyalara dair sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz. “Herkes için bir Nissan var” sloganıyla tasarlanan kişiselleştirilebilir kampanya seçenekleri, yeni bir Nissan sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor. Nissan Yetkili Satıcıları’nda buluşanlar, bu özel kampanyalar kapsamında kredi teklifi ve takas desteği gibi avantajları bir arada bulabilecekler.

Ocak ayı kampanyası, farklı alternatifleri bir araya getirerek müşterilere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Maksimum kredi ve maksimum takas alternatifleri ise müşterilere esneklik sağlıyor, böylece herkes kendi bütçesine uygun bir seçenek bulabiliyor.

Yeni X-Trail, Yeni Qashqai, Juke ve Micra modelleriyle Nissan, müşterilerine özel kampanyalarla yeni bir otomobile sahip olma fırsatı sunuyor. Detaylı bilgileri inceleyerek en uygun kampanya seçeneğini değerlendirebilir ve Nissan ailesine katılarak sürüş keyfini yaşayabilirsiniz.

Okumalısın!  Otomotivde Teminat Zorunluluğu: Grey Marketi Vurdu!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.