DOLAR 32,4602 0.24%
EURO 34,6657 0.2%
ALTIN 2.391,290,48
BITCOIN 1865202-6,04%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ford’un Elektrikli Araç Hedefleri ve Geri Adımı
336 okunma

Ford’un Elektrikli Araç Hedefleri ve Geri Adımı

Ford, Müşteri İlgisindeki Azalma Nedeniyle Elektrikli Araç Yatırımlarını Erteliyor Otomotiv devleri, içten yanmalı motorları elektrikli araçlarla değiştirme hedefi doğrultusunda büyük yatırımlar yaparken

ABONE OL
Ekim 30, 2023 13:02
Ford’un Elektrikli Araç Hedefleri ve Geri Adımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ford, Müşteri İlgisindeki Azalma Nedeniyle Elektrikli Araç Yatırımlarını Erteliyor Otomotiv devleri, içten yanmalı motorları elektrikli araçlarla değiştirme hedefi doğrultusunda büyük yatırımlar yaparken, elektrikli araçlara olan ilginin beklenenden daha yavaş olduğu gerçeği ortaya çıkıyor. Ford Motor, Kuzey Amerika’da müşterilerin elektrikli araçlara duyulan ilgisizliği nedeniyle 12 milyar dolarlık yeni EV üretim kapasitesi yatırımını ertelediğini açıkladı.
Ford’un Elektrikli Geleceği: Hedefler ve Zorluklar
Ford, Kentucky’deki ikinci pil fabrikasını içeren üretim kapasitesi yatırımlarından geri adım atmaya hazırlanıyor. Ancak şirket, bu durumun gelecekteki elektrikli modellerin üretimine olan bağlılığını etkilemeyeceğini vurguluyor. Ford Model e adlı elektrikli araç iş birimi bu yılın üçüncü çeyreğinde 1,3 milyar dolarlık zarar açıkladı, bu da elektrikli araçlara olan gerçek talebin artık önem kazandığını gösteriyor. Birçok otomobil üreticisi elektrikli araçlara geçişi hızlandırmak için yeni stratejiler ve maliyet düşürme çabaları içinde.
daha fazla otomobil haberleri için otomobilhaber.com
DİKKAT!
Çinliler Almanya'yı ele geçirdi! Elektrikli araçlara geçiş hızlanıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.