DOLAR 32,4567 0.23%
EURO 34,6508 0.15%
ALTIN 2.389,390,40
BITCOIN 1847484-7,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DS Automobiles Temmuz Ayında Yeni Rekorlar Kırdı
851 okunma

DS Automobiles Temmuz Ayında Yeni Rekorlar Kırdı

Yıl başından bu yana güçlü büyüme trendini sürdüren DS Automobiles, temmuz ayını da yeni rekorlarla geride bıraktı.

ABONE OL
Ağustos 13, 2023 22:16
DS Automobiles Temmuz Ayında Yeni Rekorlar Kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıl başından bu yana güçlü büyüme trendini sürdüren DS Automobiles, temmuz ayını da yeni rekorlarla geride bıraktı.

Temmuz ayında 570 adetlik satış gerçekleştiren DS Automobiles, premium araba pazarından yüzde 7,1’lik hisseyle 5’inci sırada yer aldı. Marka, geçen yılın tıpkı periyoduna nazaran satışlarını yüzde 211,5 üzere büyük bir oranda artırırken, birebir vakitte Türkiye tarihindeki en yüksek temmuz ayı performansına ulaşmış oldu.

Yılın birinci 7 aylık periyodunda satışlarını 2 bin 707 adede yükselten DS Automobiles, geçen yılın birebir devrine nazaran satışlarını yüzde 230,5 artırdı. Marka, bu performansıyla premium araba markaları ortasındaki 5’inciliğini korudu. DS Automobiles, 7 aylık devirde Türkiye tarihinin en yüksek satış adedine ulaştı ve yeni bir rekoru daha geride bıraktı. Marka, geçen yılın toplamında 1829 adetlik satışa imza atmıştı. DS Automobiles’ın rekor performansında başrolde premium SUV seçeneklerin ortasında en sevilen modellerden DS 7 ve premium pazarının yeni yıldızı DS 4 yer aldı. Temmuz ayını 403 adetlik satışla premium SUV’lar ortasına üçüncü sırada tamamlayan DS 7, birinci 7 aylık devirde ise 1657 adet satışla ikinci sıradaki yerini korudu.

DS 4 ise temmuz ayında 167 adetlik satışla segmentinde ikinci sırada yer aldı. DS 4, 7 ay toplamında ise elde ettiği 1023 adetlik satış ve yüzde 32,6’luk segment hissesiyle önderle ortasındaki farkı kapatmaya devam ediyor.

DS Turkiye Genel Muduru Selim EskinaziDS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi

DİKKAT!
Bakanın Dönüp Bir Daha Baktığı Pek Çok Otomobili Aslında Türkler Tasarlıyor

“Bir ayda iki rekor birden kırdık”

Türkiye premium araba pazarında DS Automobiles’in aranan bir marka haline geldiğini söyleyen DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “Bu durum satış adetlerimize de yansıyor.

Haziran sonu prestiji ile aştığımız 2022 yılı satış adedini temmuz ayında 570 adetlik, marka tarihindeki en yüksek aylık satış adedi ile rekor tazeleyerek artırmaya devam ettik.

Yedi aylık toplamda ise 2 bin 707 adetlik satışla bu periyot için marka tarihindeki en yüksek satışı elde ederek bir ayda iki yeni rekora birden imza attık” dedi.

DS 7 E TENSE 4X4 360

DS 7’nin en fazla tercih edilen DS modeli olduğu vurgulayan Selim Eskinazi, “Yeni DS 7’ye çok büyük bir ilgi var. Premium SUV’da liderliğe oynuyoruz. Müşterilerimizin taleplerine yetişmek için çalışmalarımıza sürat verdik.

Temmuz ayı içinde DS 7 Esprit de Voyage koleksiyonunu da satışa sunarak markanın seyahat sanatı alanındaki sıradaki kreasyonunu da Türkiye yolları ile buluşturduk. Birebir halde DS 4 modelimiz de segmentinde tepe adayı olarak tarihi başarımızda büyük etken oldu.

Güçlü eserlerimiz ve gerçek planlama ile premium araba pazarında yıl sonuna kadar olumlu ivmemizi koruyacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.