DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20700463,36%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dikkat çeken Togg araştırması! En çok ABD’de yankı buldu
1024 okunma

Dikkat çeken Togg araştırması! En çok ABD’de yankı buldu

16-27 Mart tarihlerinde başlayan ön sipariş furyası, Türkiye'nin gururu Togg'un dünya çapındaki yansımalarını ortaya koydu. ABD merkezli ilginç bir araştırmaya göre, Togg en çok Amerika Birleşik Devletleri'nde konuşuluyor.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 13:09
Dikkat çeken Togg araştırması! En çok ABD’de yankı buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Dünya Çapında Togg Atışı: En Büyük İlgi ABD’de!”

16-27 Mart tarihlerinde başlayan ön sipariş furyası, Türkiye’nin gururu Togg’un dünya çapındaki yansımalarını ortaya koydu. ABD merkezli ilginç bir araştırmaya göre, Togg en çok Amerika Birleşik Devletleri’nde konuşuluyor.

Amerika Rüzgarı: Togg T10X Dünyada En Çok ABD’de Gündemde!

Dünya genelinde Togg’a dair yapılan araştırmada, en fazla yansımanın Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu ortaya çıktı. 6 Temmuz-16 Ağustos 2023 tarihleri arasında dijital medyada 3 bin 813 sonuçla en çok konuşulan yer Togg’un ABD’de olduğunu gösterdi. Amerika’daki dijital medya mecralarında Togg’a dair birçok haber, gelişme ve toplumsal medya paylaşımları dikkat çekiyor.

Küresel İlgi: Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas da Togg Dedikodularıyla Çalkalanıyor!

ABD’nin ardından Togg’a en fazla ilgi gösteren ülkeler arasında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas yer alıyor. Özellikle ABD’de sosyal medya fenomenlerinin paylaşımları ve gelişmelere dair haberler, Togg’un küresel düzeyde dikkat çeken bir marka olduğunu gösteriyor.

Medyanın Gözdesi Twitter: Togg, En Çok Twitter’da Gündem!

Dijital medyanın merceğinde Togg’a dair en çok paylaşımın Twitter üzerinden yapıldığı görüldü. Toplam sonuçların yüzde 86,9’u Twitter gönderilerinden oluşurken, internet siteleri ve bloglar da takipçi sıralamasında ikinci sırayı aldı. Youtube’da ise Togg’a dair çeşitli içeriklerle 33 paylaşım yapıldı.

Erdoğan’ın Diplomatik Jestleri: Togg’un Yol Arkadaşı!

Togg’un dünya çapındaki popülerliği, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı ülkelerde devlet başkanlarına Togg ikram etmesiyle daha da arttı. Özellikle Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretleri sırasında yapılan bu diplomatik jestler, Togg’un uluslararası alandaki prestijini artırdı. Toplam Togg sonuçları içinde, bin 8 adet haber ve yorumda Erdoğan’ın adının geçmesi dikkat çekti.

DİKKAT!
Formula 1 (F1) dünyasında heyecan başlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.