DOLAR 32,3832 -0.13%
EURO 34,7537 -0.16%
ALTIN 2.408,91-1,06
BITCOIN 1996413-1,04%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nda Heyecan Dolu Bir Sezon İçin Hazır
65 okunma

Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nda Heyecan Dolu Bir Sezon İçin Hazır

Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyon pilot Ali Türkkan ve tecrübeli co-pilotu Burak Erdener, Hırvatistan Rallisi'nde Junior WRC sınıfında podyum için mücadele edecek.

ABONE OL
Nisan 17, 2024 22:37
Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nda Heyecan Dolu Bir Sezon İçin Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’yi Temsil Edecek Güçlü Bir Ekip

Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Şampiyon pilot Ali Türkkan ve tecrübeli co-pilotu Burak Erdener, Hırvatistan Rallisi’nde Junior WRC sınıfında podyum için mücadele edecek.

Zorlu Şartlara Karşı Hazırlıklar

Hırvatistan Rallisi, değişken asfalt zemin şartlarıyla biliniyor. Ali Türkkan ve Burak Erdener, Quattro River Rally’de başarılı bir performans sergileyerek Hırvatistan’a hazır olduklarını gösterdi.

Hedef Podyumda Yer Almak

Castrol Ford Team Türkiye’nin hedefi, her yarışta en iyi performansı sergileyerek podyuma çıkmak ve Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmak. Ekip, Junior WRC’de büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Bu sezon Dünya Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye’nin başarılı bir performans sergilemesini ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmesini umuyorum. Ali Türkkan ve Burak Erdener’in yetenekleriyle dolu bir sezon geçirmelerini diliyorum.

Ali Türkkan ve Burak Erdener’in Castrol Ford Team Türkiye için Dünya Ralli Şampiyonası’nda mücadele etmeye hazırlandıkları detaylarla dolu bir sezonun eşiğindeyiz. Bu yılın hedefi, takımın geçmiş başarılarını daha da ileri taşımak ve Türkiye’nin adını uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek. Her yarışta zorlu parkurlarda gösterecekleri performansla podyumda yer alarak Türk ralli sporunun önemini bir kez daha vurgulamak olacak gibi görünüyor. Heyecanla takip edeceğimiz bir sezon bizleri bekliyor.

DİKKAT!
Toyota GAZOO Racing Den Akropoliste zafere koştu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.