DOLAR 32,9607 -0.08%
EURO 35,8451 -0.06%
ALTIN 2.520,940,54
BITCOIN 22307725,26%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

PEUGEOT, Markanın yenilenen modelleri Rifter Türkiye’de satışa sundu.
173 okunma

PEUGEOT, Markanın yenilenen modelleri Rifter Türkiye’de satışa sundu.

PEUGEOT'un göz alıcı markası, Türkiye pazarında yeni nesil hafif ticari araç ürün gamını satışa sundu. Bu kapsamda, markanın yenilenen modelleri Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller, geniş bir fiyat aralığında ve yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

ABONE OL
Mayıs 11, 2024 14:15
PEUGEOT, Markanın yenilenen modelleri Rifter Türkiye’de satışa sundu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenilenen Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller Modelleri: Yenilikçi Donanımlar ve Fiyatlar

PEUGEOT’un göz alıcı markası, Türkiye pazarında yeni nesil hafif ticari araç ürün gamını satışa sundu. Bu kapsamda, markanın yenilenen modelleri Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller, geniş bir fiyat aralığında ve yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Her biri kendi segmentinde iddialı olan PEUGEOT hafif ticari araçları, yenilenen tasarımları ve yeni nesil akıllı donanımlarıyla öne çıkıyor. Yenilenen Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri, Türkiye’de 913 bin 500 TL ile 1 milyon 650 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Özellikler ve Teknolojiler: Yenilikçi Donanımlarla Dolu Yeni Nesil Araçlar

Foto - Peugeot’nun yenilenen Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri Türkiye’de! Peki fiyatları ne kadar? Araçlar neler sunuyor?

Yenilenen PEUGEOT Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri, yeni nesil dizel motorları ve geniş kargo alanlarıyla öne çıkıyor. Yenilikçi donanımları arasında sürücü destek sistemleri, akıllı güvenlik özellikleri, dokunmatik bilgi-eğlence ekranları ve konfor artırıcı teknolojiler bulunuyor. Bu özellikler, hem iş hem de günlük kullanımda kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

PEUGEOT’un Hafif Ticari Araç Modelleri: Fiyatlar ve Özellikler

PEUGEOT’un hafif ticari araç modeli Partner Van, Comfort donanımıyla ve Van gövde tipi ile 913 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuldu. Bu aracın günlük kullanıma uygun yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Yeni Rifter ise Allure ve GT donanım seçenekleriyle 1.2 milyon TL’den başlayan fiyat etiketiyle PEUGEOT bayilerinde yerini aldı. Her iki model de manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle sunuluyor.

PEUGEOT’un E segmentindeki ticari araç modellerinden Boxer Van, iki farklı yükleme hacmi ve otomatik şanzıman seçeneğiyle 1 milyon 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Markanın orta boy ticari aracı olan Expert, Van gövde tipi ve iki farklı uzunluk seçeneğiyle bayilerde yerini aldı. Yeni Expert Van, Euro 6.4 normlarına uygun dizel motor seçenekleriyle 1 milyon 58 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

DİKKAT!
Tesla Cybertruck'ta Görülen Kritik Bir Sorun: Farlar ve Kış Koşulları

Foto - Peugeot’nun yenilenen Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri Türkiye’de! Peki fiyatları ne kadar? Araçlar neler sunuyor?

PEUGEOT’un yolcu taşımacılığı için geliştirdiği Expert Traveller modeli ise Allure donanım seviyesi ve 8+1 oturma düzeniyle dikkat çekiyor. 1 milyon 650 bin 500 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Expert Traveller, geniş iç hacmi ve konforlu sürüş deneyimiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor. Her biri kendi segmentinde iddialı olan PEUGEOT hafif ticari araçları, geniş fiyat aralığı ve yenilikçi özellikleriyle müşterilere çeşitli seçenekler sunuyor.

PEUGEOT’nun 2023 yılını hafif ticari araçta iki yerli üreticinin ardından 3’üncü sırada tamamladığını söyleyen PEUGEOT Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, “Hafif ticari araç pazarından yüzde 7,6 pay alarak, kendi toplam pazar payımızın da üzerinde pay ile hedefimizi gerçekleştirdik.

Tamamen yenilenen ticari araç ürün gamımızla iddialı hedeflerimiz devam edecek. Bu yıl da hafif ticari araç pazarında yüzde 7-7.6 arasında bir pay hedefliyoruz. Geçtiğimiz seneyi 20 bin 83 adetlik hafif ticari araç satışı ile kapatmıştık. Toplam pazarın yüzde 22’sini hafif ticari araçlar oluştururken bizde bu oran yüzde 26 olarak gerçekleşmişti. Bu oranı 2024’te de, yine pazarın üzerinde olacak şekilde korumayı hedefliyoruz.

PEUGEOT Türkiye olarak çıktığımız yerden inmeyi düşünmüyoruz” dedi. Bu yılki hedeflerin gerçekleşmesinde yeni Rifter ve yeni hafif ticari ailesinin büyük etkisinin olacağını vurgulayan Gülin Reyhanoğlu, şöyle devam etti: “2024 yılı ocak-nisan ayları arasında 20 bin 900 adetlik toplam satışa ulaştık, bunun 16 bin 757 adedi binek modellerimizden, 4 bin 143 adedi de hafif ticari modellerimizden geldi. İlk 4 aylık dönemde toplam pazardaki sıralamamızı korumaya devam ediyoruz.

DİKKAT!
Mobil 1™, 50. Yılını Şenliklerle Kutluyor!

Hafif ticari araç pazarında geçen yıl ulaştığımız yüzde 7,6’lık pazar payımızı 2024 sonunda korumayı ve daha da üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Bu yıl binek modellerimiz için başlattığımız elektrikli atağı, ardından ilerleyen dönemde hafif ticari araç modellerimiz ile devam edecek. 11 bin 86 adetlik satışımız ile Rifter modelimiz geçtiğimiz yıl toplam hafif ticari araç satışımızın yarısından fazlasını oluşturdu ve yılı segmentinin lideri olarak tamamladı. Bu yıl da yeni Rifter ile satışlarımızın içerisindeki oranı daha da artırmak istiyoruz.”

#4
Foto - Peugeot’nun yenilenen Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller modelleri Türkiye’de! Peki fiyatları ne kadar? Araçlar neler sunuyor?

Yeni Rifter Türkiye’de Allure ve GT olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuldu. Yeni Rifter, iş gereği yükleme alanına ihtiyacı olan kullanıcıların ayrıca bir otomobile ihtiyaç duymadan aileleriyle birlikte kullanımı için uygun, SUV tasarımı ve modüler yapısıyla öne çıkıyor. Yeni Rifter, ortada yeni PEUGEOT logosu ve yeni ön ızgarasıyla birlikte daha dinamik bir ön tasarıma sahip. Ayrıca yeni model, markanın ikonik üç pençeli ışık imzasını da taşıyor. Rifter’ın iddialı tarzı, yeni Haki Yeşil ve Turkuaz Mavi renkleriyle daha da ön plana çıkıyor.

Geniş çamurluk kemerleri, yan korumaları, parlak siyah tavan rayları ve yerden yüksek yapısı, aracın “outdoor” kullanımına uygun olduğunu vurguluyor. Rifter, üstün ergonomi ve üstün kalite seviyesine sahip tamamen yeni bir ön konsolla dikkat çekiyor. Yeni konsol, ikonik PEUGEOT i-Cockpit® esas alınarak tasarlandı ve orta konsolun üst kısmında tamamen yeni 10 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekrana sahip.

DİKKAT!
Bursalı Mobilyacılar Tarafından Geliştirilen Yerli Otomobil Amperino'nun Tasarımı ve Özellikleri

Rifter’ın koltuklarını, yeni kabin malzemeleriyle uyumlu, donanıma göre uyarlanan yeni SIXTIES ve LOSANGE kumaş koltuklar süslüyor. İkonik Zenith cam tavan, ışık kemeri ve entegre eşya rafıyla daha da işlevsel hale gelen geniş cam alan, kabini daha da aydınlık ve ferah kılıyor. PEUGEOT Rifter hiç olmadığı kadar çok yönlü ve kullanışlı tasarlandı. Yeni teknolojiler ve modüler iç mekân, her türlü ihtiyaca ve beklentiye cevap veriyor.

Yeni Rifter, temel bilgileri en iyi şekilde gösteren ve kişiselleştirilebilen yeni 10 inçlik, tamamen dijital, renkli gösterge paneliyle donatılıyor. PEUGEOT i-Connect ile donatılmış akıllı telefon kullanımına paralel kişiselleştirilebilir 10 inç HD dokunmatik ekran ve kablosuz mirror screen devreye giriyor. Yeni dijital PEUGEOT i-Cockpit üstün sürüş konforu ve güvenliği bir arada sunuyor.

Entegre kumandalara sahip yeni, kompakt, deri kaplı ve ısıtmalı direksiyon simidi, sürüş keyfini bir üst seviyeye taşıyor. Her zamankinden daha güvenli olan Rifter’da, Yorgunluk Tespit Sistemi, Genişletilmiş Aktif Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni, Adaptif Cruise Control gibi birçok sürüş destek sistemi; 180° Geri Görüş Kamerası ve park sensörleri yer alıyor.

PEUGEOT’un yenilenen hafif ticari araçları, Türkiye pazarında iddialı bir konumda yer alarak kullanıcılarına geniş bir fiyat ve özellik yelpazesi sunuyor. Yenilikçi donanımlarıyla dikkat çeken bu modeller, iş dünyasının ve bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı amaçlıyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.