DOLAR 32,5785 0.28%
EURO 34,7517 -0.08%
ALTIN 2.492,120,32
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İkinci el otomobile talep arttıkça fiyatlar yukarı çıkıyor
1035 okunma

İkinci el otomobile talep arttıkça fiyatlar yukarı çıkıyor

Otomobilhaber.com - Türkiye'de ikinci el otomobil piyasasında yaşanan fiyat artışı, son bir ay içinde yüzde 35'e ulaştı.

ABONE OL
Ocak 12, 2024 22:36
İkinci el otomobile talep arttıkça fiyatlar yukarı çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci El Otomobil Fiyatlarında Yüzde 35’lik Artış Devam Ediyor

Otomobilhaber.com – Türkiye’de ikinci el otomobil piyasasında yaşanan fiyat artışı, son bir ay içinde yüzde 35’e ulaştı. Oto galericiler, artan talebe rağmen ikinci el araç tedarikinde yaşanan sıkıntıların bu artışın temel sebeplerinden biri olduğunu vurguluyor.

İkinci el otomobil piyasasında yaşanan talep artışının, fiyatları olumsuz yönde etkilediği belirtiliyor. Otomobilhaber.com’un edindiği bilgilere göre, son bir ay içinde ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan yüzde 35’lik artış, tüketicilerin ve oto alıcılarının cebini zorluyor.

Oto galericiler, talebin yüksek olmasına rağmen ikinci el araç tedarikinde yaşanan sıkıntıların fiyat artışına neden olduğunu dile getiriyor. Sıfır araçlarda yaşanan tedarik sorunlarının, ikinci el otomobil piyasasına olan talebi artırdığı ancak arzın bu talebi karşılamakta yetersiz kaldığı ifade ediliyor.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte, ikinci el otomobil alıcıları ve satıcıları arasında fiyatların belirlenmesi noktasında belirsizlikler artarken, piyasadaki dalgalanmanın ne kadar süreceği merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Okumalısın!  TOGG’un Yeni Gözdesi: T10F

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.