DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20618792,95%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Hyundai ve Genesis IIHS Çarpışma Testlerinde Başarılı Sonuçlar Aldı
27 okunma

Hyundai ve Genesis IIHS Çarpışma Testlerinde Başarılı Sonuçlar Aldı

Hyundai Motor Grubu'nun sahip olduğu Hyundai ve Genesis markaları, Amerikan Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) tarafından yapılan çarpışma testlerinde önemli bir başarı elde etti. Hyundai, 16 yeni aracının test edilmesi sonucunda 10'dan fazla Top Safety ve 6 Top Safety Plus ödülü kazanarak güvenilirliğini ve güvenlik standartlarını bir kez daha kanıtladı.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 13:55
Hyundai ve Genesis IIHS Çarpışma Testlerinde Başarılı Sonuçlar Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hyundai Motor Grubu’nun sahip olduğu Hyundai ve Genesis markaları, Amerikan Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS) tarafından yapılan çarpışma testlerinde önemli bir başarı elde etti. Hyundai, 16 yeni aracının test edilmesi sonucunda 10’dan fazla Top Safety ve 6 Top Safety Plus ödülü kazanarak güvenilirliğini ve güvenlik standartlarını bir kez daha kanıtladı.

IIHS’nin 2024 TOP SAFETY PICK (TSP) ve TOP SAFETY PICK PLUS ödülleriyle taçlandırdığı Hyundai ve Genesis modelleri, rakiplerine göre çok daha üstün bir koruma sağladı ve sürücüler ile yolcular için yüksek güvenlik seviyelerini vurguladı. Hyundai’nin yatırımları ve teknolojik gelişmeleri sayesinde bu başarıyı elde etmesi, güvenlik konusundaki kararlılığını ve öncü rolünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Hyundai’nin Smart güvenlik donanımları, özellikle ön ve yan çarpışma testlerinde maksimum puanlar alarak araç içindeki yolcuların ve yayaların korunmasını sağlıyor. IIHS’nin belirlediği kriterlere uygun olarak başarı gösteren Hyundai modelleri arasında KONA, IONIQ 6, Genesis G80, GV80 ve GV60 gibi dikkat çeken isimler bulunuyor.

IIHS ödülleri, arka koltuktaki yolcuların korunması ve yaya çarpışmalarını önleme sistemlerinin iyileştirilmesi gibi yeni kriterleri de içeriyor. Bu nedenle, Hyundai’nin ve Genesis’in IIHS tarafından ödüllendirilmesi, sadece mevcut güvenlik standartlarını değil, gelecekteki gelişmeleri de öne çıkarıyor.

Hyundai’nin IIHS çarpışma testlerinde gösterdiği başarı, otomobil endüstrisinde güvenlik konusundaki ilerlemenin önemli bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu başarı, sadece Hyundai ve Genesis markaları için değil, otomobil kullanıcıları ve sektör genelindeki diğer markalar için de örnek teşkil ediyor.

DİKKAT!
Elektrikli otomobil satışı 40 bine dayandı!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.