DOLAR 32,3959 0.08%
EURO 34,8297 -0.01%
ALTIN 2.395,73-0,03
BITCOIN 19391904,32%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Elektrikli araçlarda şarj sorunu bitti! Batarya takas dönemi başlıyor
336 okunma

Elektrikli araçlarda şarj sorunu bitti! Batarya takas dönemi başlıyor

Çinli otomotiv devi Nio akü değiştirme ağı kurulmasına yönelik yine bir Çinli otomotiv devi Changan ile ortaklık kurdu. Nio ve Changan arasındaki işbirliği anlaşması, Nio akü değiştirme istasyonları ağının genişletilmesini ve ortak kullanımını, akü değiştirme özellikli modellerin ortak geliştirilmesini ve akü değiştirme için standartların oluşturulmasını öngörüyor.

ABONE OL
Ocak 16, 2024 12:13
Elektrikli araçlarda şarj sorunu bitti! Batarya takas dönemi başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nio ve Changan İş Birliğiyle Çin’de Akü Takas İstasyonları Hızla Yaygınlaşıyor!

Çin’in öncü otomotiv şirketi Nio, akü değiştirme ağı kurma hedefinde Changan ile güçlerini birleştiriyor. Nio ve Changan arasındaki stratejik ortaklık, akü değiştirme istasyonları ağının genişlemesini, modellerin ortak geliştirilmesini ve standartların belirlenmesini içeriyor.

Elektrikli Devlerin İttifakı: Nio ve Changan Güç Birliğinde!

Nio, akü değiştirme konseptini tüm modellerine entegre etti. Şu anda 75 kWh ve 100 kWh paket çeşitleri bulunan Nio modelleri, bu özelliğiyle dikkat çekiyor. Çin genelinde 2.100’den fazla batarya takas istasyonu bulunan Nio, bu altyapıyı daha geniş kitlelere açmayı hedefliyor.

170246718 elektrikli otomobil bataryasi

Changan’ın Katılımıyla Sektörde Yenilik!

Nio’nun kurucusu ve CEO’su William Li, şirketlerinin amacının teknoloji ve altyapıyı sektöre açmak olduğunu vurguladı. Bu iş birliğiyle Changan, akü değiştirme özellikli elektrikli araçlarını PSS altyapısı üzerinden sunacak.

Changan: Çin’in Otomotiv Devleri Arasında!

Changan, CPCA’ye göre Çin’in üçüncü en büyük otomobil üreticisi konumunda. Bu iş birliği, yeni enerji araçlarına verilen önemi artırarak sektörde bir kilometre taşı olarak değerlendiriliyor.

164123235 silence batarya

İlk Adım: Nio ve Changan Akü Takas İstasyonları Yaygınlaşıyor!

Changan Yönetim Kurulu Başkanı Zhu Huarong, bu ortaklığın Çin’in yeni enerji araç endüstrisine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. İş birliğinin akü takasıyla sınırlı kalmayacağını ve sektöre önemli kazanımlar getireceğini vurguladı.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

DİKKAT!
Mercedes'in yeni modellerine bir göz atalım...

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.