DOLAR 32,4576 0.23%
EURO 34,6533 0.16%
ALTIN 2.389,740,41
BITCOIN 1868755-6,38%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Citroën My Ami Buggy Türkiye’de Online Satışa Sunuluyor: Fiyat ve Satış Detayları
1468 okunma

Citroën My Ami Buggy Türkiye’de Online Satışa Sunuluyor: Fiyat ve Satış Detayları

Citroën'in kullanıcılar tarafından beğeni toplayan My Ami Buggy modeli, mobilite alanında geniş kitlelere hitap eden bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ami serisinin en yeni üyesi olan bu model, Avrupa'da büyük ilgi görerek stoklarının kısa sürede tükenmesiyle dikkat çekmişti.

ABONE OL
Eylül 17, 2023 22:16
Citroën My Ami Buggy Türkiye’de Online Satışa Sunuluyor: Fiyat ve Satış Detayları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1. Ami Buggy Modelinin Beğeni Toplayan Mobilite Seçeneği

Citroën’in kullanıcılar tarafından beğeni toplayan My Ami Buggy modeli, mobilite alanında geniş kitlelere hitap eden bir seçenek olarak öne çıkıyor. Ami serisinin en yeni üyesi olan bu model, Avrupa’da büyük ilgi görerek stoklarının kısa sürede tükenmesiyle dikkat çekmişti.

image 3

2. Citroën My Ami Buggy Türkiye Fiyatı ve Satış Detayları

Citroën My Ami Buggy modeli Türkiye’de online satışa sunuluyor. Standart Ami modeli 369.000 TL fiyatıyla satışa çıkarken, Ami Buggy modeli 399.000 TL fiyat etiketiyle satın alınabilecek. Ancak, aracın satışı 8 Ağustos tarihinde başlayacak ve sınırlı sayıda olacağı belirtiliyor.

image 2

3. Sıfır Araba Fiyatlarındaki Artış ve Sınırlı Sayıdaki My Ami Buggy Stokları

My Ami Buggy modelinin fiyatı dikkat çeken bir artışla sunulurken, günümüzdeki ekonomik koşullar göz önüne alındığında, bu aracı almak isteyenlerin çabuk davranması gerekecek. Daha önce bu fiyat aralığında sıfır sedan otomobiller alınabilirken, şimdi sınırlı sayıda bulunacak My Ami Buggy’ye ulaşmak için alıcıların elini çabuk tutmaları önem arz ediyor.

DİKKAT!
Uçan Otomobiller Geliyor Bilim Kurgu Hayalleri Gerçek Oluyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.