DOLAR 32,9607 -0.08%
EURO 35,8451 -0.06%
ALTIN 2.520,940,54
BITCOIN 22307725,26%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BMW i5 Touring için M Performans Parçaları: Elektrikli Güçle Sportif Bir Dokunuş
120 okunma

BMW i5 Touring için M Performans Parçaları: Elektrikli Güçle Sportif Bir Dokunuş

BMW'nin yeni elektrikli modeli i5 Touring, artık M Performans Parçaları ile daha da iddialı bir görünüme sahip. Bu özel parçalar, aracın dinamiklerini, stilini ve verimliliğini üst seviyelere taşıyor. İç ve dış tasarımı, süspansiyonu ve hatta anahtarlarına kadar geniş bir yelpazede sunulan bu parçalar, BMW tutkunlarına araçlarını kişiselleştirme imkanı sağlıyor.

ABONE OL
Mayıs 11, 2024 22:59
BMW i5 Touring için M Performans Parçaları: Elektrikli Güçle Sportif Bir Dokunuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BMW’nin yeni elektrikli modeli i5 Touring, artık M Performans Parçaları ile daha da iddialı bir görünüme sahip. Bu özel parçalar, aracın dinamiklerini, stilini ve verimliliğini üst seviyelere taşıyor. İç ve dış tasarımı, süspansiyonu ve hatta anahtarlarına kadar geniş bir yelpazede sunulan bu parçalar, BMW tutkunlarına araçlarını kişiselleştirme imkanı sağlıyor.

M Performans dış bileşenleri arasında, karbon fiberden yapılmış sportif bir ön splitter dikkat çekiyor. Bu splitter, sadece görsel bir çekicilik sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda yüksek hızlarda aracın yol tutuşunu artırarak daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Karbon aynalar ve arka difüzör ise Touring’in sportif karakterini vurguluyor. Daha minimalist bir görünüm mü istiyorsunuz? O zaman Donuk Siyah vurgu şeritleri yan taraflara ekleyebilirsiniz.

İç mekanda, karbon fiber veya alüminyumdan yapılmış M Performans kapı eşik kaplamalarıyla iç tasarımı daha gösterişli hale getirebilirsiniz. Deriyle trimlenmiş yüksek kaliteli paspaslar ve M renkli dikişler ise sportif bir dokunuş sunuyor. Hatta anahtarlarınız bile BMW gururunuzu yansıtabilir; Alcantara ve deriden yapılmış, karbon fiber görünümlü M Performans anahtar kılıfıyla.

M Performans alaşım jantlar ise 19 ila 21 inç çaplarda ve cesur renk seçenekleriyle sunuluyor. Parlak kırmızı kaliperler ve ünlü M logosuyla donatılan M Performans fren sistemi, büyük, havalandırmalı ve delikli fren diskleriyle birlikte tutarlı performans ve daha kısa duruş mesafeleri vadediyor.

bmw i5 tourig jujc

BMW, tüm M Performans Parçalarının titizlikle test edildiğini ve aracınızın mevcut sistemleriyle uyum içinde çalışacak şekilde tasarlandığını belirtiyor. Bu yükseltmeler, BMW’nin Orijinal Aksesuarlar programı aracılığıyla satıldığı için aracın garantisini etkilemiyor. Eğer elektrikli ve sportif bir vagon arıyorsanız, yeni M Performans Parçalarıyla donatılmış BMW i5 Touring tam size göre.

DİKKAT!
Volvo EX30 Avrupa'da İkinci Sırada

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.