DOLAR 32,9113 0.13%
EURO 35,3070 -0.1%
ALTIN 2.460,690,13
BITCOIN 20243391,35%
İstanbul
26°

AÇIK

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de! Teknoloji ve Tasarım Harikası

Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de! Teknoloji ve Tasarım Harikası

Nissan, otomobil dünyasında çığır açan modeli Qashqai’nin yeni versiyonunu Türkiye'de ön satışa sunuyor. İşte yeni Qashqai'nin sunduğu heyecan verici yenilikler ve markadan yapılan açıklamalar!

ABONE OL
Haziran 10, 2024 11:24
Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de! Teknoloji ve Tasarım Harikası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nissan, otomobil dünyasında çığır açan modeli Qashqai’nin yeni versiyonunu Türkiye’de ön satışa sunuyor. İşte yeni Qashqai’nin sunduğu heyecan verici yenilikler ve markadan yapılan açıklamalar!

Nissan Qashqai: İngiltere’den Türkiye’ye Yenilik Rüzgarı

Yeni Qashqai'de yeni tasarımı ile daha keskin ve modern

Yeni Qashqai’de yeni tasarımı ile daha keskin ve modern

Nissan Qashqai, yenilenen tasarımı ve ileri teknolojik güncellemeleri ile 11 Haziran’dan itibaren Türkiye’de ön siparişe açılıyor. İngiltere’nin Sunderland şehrinde üretilen bu yeni model, modern ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Türkiye lansmanı ise bu ay sonunda gerçekleşecek.

Tasarımda İnce Dokunuşlar

sürüş monitörü-Around View Monitor (AVM) önemli ölçüde geliştirildi.

sürüş monitörü-Around View Monitor (AVM) önemli ölçüde geliştirildi.

Yeni Qashqai, daha keskin hatları ve modern tasarımı ile göz dolduruyor. Güncellenen ön ızgara ve tamponun yan taraflarındaki yüksek parlaklıkta siyah şeritler, araca şık bir görünüm katıyor. Ayrıca, 18 inç elmas kesim alaşım jantlar standart olarak sunulurken, daha üst sınıflar için 19 ve 20 inç jant seçenekleri de mevcut.

Renk Seçeneklerinde Çeşitlilik

18 inç elmas kesim alaşım jant standart olarak sunuluyor.

18 inç elmas kesim alaşım jant standart olarak sunuluyor.

Qashqai, üç yeni renk seçeneğiyle geliyor: İnci beyazı, siyah inci ve okyanus yeşili. Bu renkler, belirli ışık koşullarında farklı tonlar sunarak araca benzersiz bir karakter kazandırıyor. Ayrıca, N-Design sınıfı donanımı da seriye eklenmiş durumda.

Gelişmiş Teknolojik Özellikler

Yeni Qashqai’de çevre sürüş monitörü (Around View Monitor – AVM) önemli ölçüde geliştirildi. Dört harici kameranın görüntülerini birleştirerek aracın kuş bakışı görünümünü sağlayan AVM, park manevralarını kolay ve güvenli hale getiriyor. Direksiyon simidinin arkasındaki TFT sürücü bilgi ekranı ve e-POWER enerji monitöründe de tasarım iyileştirmeleri yapılmış.

DİKKAT!
Renault Clio'nun 2024 Modeli Tanıtıldı: Tasarımı ve Özellikleri Güncellendi

Güvenlikte Üst Seviye

Akıllı Hız Sabitleme sistemi, Akıllı Kör Nokta önleme

Akıllı Hız Sabitleme sistemi, Akıllı Kör Nokta önleme

Yeni Qashqai, Genel Güvenlik Yönetmeliği’nin (GSR2) zorunlu kıldığı gelişmiş güvenlik teknolojilerini barındırıyor. Akıllı Hız Sabitleme ve Akıllı Kör Nokta Önleme sistemleri, sürücülere ekstra güvenlik sağlıyor.

Nissan, Qashqai’nin yenilenen versiyonu ile Türkiye pazarında büyük bir heyecan yaratacağa benziyor. Teknolojik yenilikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu model, hem güvenlik hem de konfor açısından beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Biz de otomobilhaber.com olarak, bu gelişmeleri yakından takip edecek ve siz değerli okuyucularımıza en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz. Hazır olun, yeni Qashqai ile yolların tozunu attıracaksınız!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.