DOLAR 32,9113 0.13%
EURO 35,3070 -0.1%
ALTIN 2.460,690,13
BITCOIN 20243391,35%
İstanbul
26°

AÇIK

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Jeep Avenger e-Hybrid Türkiye’de! Çevreci ve Güçlü Hibrit Deneyimi

Jeep Avenger e-Hybrid Türkiye’de! Çevreci ve Güçlü Hibrit Deneyimi

Jeep Avenger'ın merakla beklenen hafif hibrit versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu. Elektrikli modelden sonra piyasaya sürülen bu yeni hibrit, teknolojik yenilikleri ve cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte Jeep Avenger e-Hybrid'in tüm detayları!

ABONE OL
Haziran 10, 2024 11:30
Jeep Avenger e-Hybrid Türkiye’de! Çevreci ve Güçlü Hibrit Deneyimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jeep Avenger’ın merakla beklenen hafif hibrit versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Elektrikli modelden sonra piyasaya sürülen bu yeni hibrit, teknolojik yenilikleri ve cazip fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte Jeep Avenger e-Hybrid’in tüm detayları!

Jeep Avenger e-Hybrid: Güç ve Çevre Dostu Teknoloji Bir Arada

Jeep Türkiye, ürün gamına Avenger e-Hybrid'i de ekledi!

Jeep Türkiye, ürün gamına Avenger e-Hybrid’i de ekledi!

Jeep Avenger e-Hybrid, 1.598.250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. ÖTV muafiyeti kapsamında ise Limited versiyonuna 891.000 TL’ye sahip olabilirsiniz. Hafif hibrit (MHEV) motor teknolojisiyle donatılan bu model, düşük CO2 emisyonlarıyla dikkat çekiyor ve üstün bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Hibrit Teknolojiyle Gelen Performans

Yeni Jeep Avenger e-Hybrid, 1.2 litre 3 silindirli motoruyla 100 HP güç üretiyor. 48 voltluk lityum iyon batarya ve 6 vitesli çift kavramalı elektrikli şanzıman ile yüksek verimlilik sunan araç, 21 kW’lık elektrik motoruyla düşük hızlarda tamamen elektrikli sürüş imkanı sağlıyor. Yakıt tüketimi ise 5.1 lt/100 km ile oldukça ekonomik.

Limited ve Summit Donanım Seçenekleri

Nouvelle Jeep® Avenger | otomobilhaber.com

Nouvelle Jeep® Avenger | otomobilhaber.com

Jeep Avenger e-Hybrid, Limited ve Summit olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle geliyor. Limited versiyon, 17 inç parlak gümüş alaşım jantlar, full LED reflektör ön farlar ve premium iç mekan özellikleri sunuyor. Summit donanım paketi ise 18 inç elmas kesim alaşım jantlar, karartılmış camlar ve çeşitli iç ambiyans aydınlatma seçenekleri ile daha lüks bir deneyim sunuyor.

DİKKAT!
Yeni nesil Transit Custom satışa sunuldu!

Limited Donanım: Stil ve Konfor

Jeep Avenger e-Hybrid Türkiye'de! Çevreci ve Güçlü Hibrit Deneyimi

Jeep Avenger e-Hybrid Türkiye’de! Çevreci ve Güçlü Hibrit Deneyimi

Limited versiyonunda 10.25 inç HD dokunmatik ekran, 10.25 inç full dijital gösterge paneli, otomatik klima, Adaptive Cruise Control (ACC), otonom acil fren desteği ve şerit takip asistanı gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca, kumaş/vinil premium koltuklar ve deri direksiyon simidi de konforu artırıyor.

Summit Donanım: Lüks ve Teknoloji Bir Arada

Summit donanımda, otomatik kararan dikiz aynası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj, kör nokta uyarı sistemi ve 360° park sensörleri gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Ayrıca, ısıtmalı ve katlanır yan aynalar, elektrikli açılabilen bagaj kapağı ve seviye 2 otonom sürüş gibi üst düzey teknolojiler de mevcut.

Jeep Avenger e-Hybrid, çevreci motor teknolojisi ve ileri düzey donanım seçenekleriyle Türkiye pazarında fark yaratacağa benziyor. Gerek şık tasarımı, gerekse sunduğu teknolojik özelliklerle otomobil severlerin gönlünü fethedecek bu model, hibrit teknolojisinin avantajlarını tam anlamıyla yansıtıyor. Biz de otomobilhaber.com olarak bu heyecan verici gelişmeleri yakından takip edecek ve sizlere en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz. Yollar, yeni Jeep Avenger e-Hybrid ile daha çevreci ve keyifli olacak!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.