DOLAR 32,9113 0.13%
EURO 35,3070 -0.1%
ALTIN 2.460,690,13
BITCOIN 20243391,35%
İstanbul
26°

AÇIK

03:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elektrikli Araçla 454.500 Km Yapan Sürücüye Yeni Neta X Hediye Edildi!

Elektrikli Araçla 454.500 Km Yapan Sürücüye Yeni Neta X Hediye Edildi!

Elektrikli araç dünyasında bir ilk! Çinli otomobil üreticisi Neta, Türkiye'de satışa sunduğu Neta U modeliyle, tam 454.500 kilometre yol yapan bir sürücüsüne yepyeni bir Neta X hediye etti. Bu inanılmaz kilometreye ulaşan sürücü, Neta ailesinin yeni SUV modeli Neta X ile yolculuğuna devam edecek.

ABONE OL
Haziran 19, 2024 11:31
Elektrikli Araçla 454.500 Km Yapan Sürücüye Yeni Neta X Hediye Edildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Neta U ile Türkiye’de Rekor Kıran Sürücüye Yeni Bir Macera: Neta X!

Elektrikli araç dünyasında bir ilk! Çinli otomobil üreticisi Neta, Türkiye’de satışa sunduğu Neta U modeliyle, tam 454.500 kilometre yol yapan bir sürücüsüne yepyeni bir Neta X hediye etti. Bu inanılmaz kilometreye ulaşan sürücü, Neta ailesinin yeni SUV modeli Neta X ile yolculuğuna devam edecek.

Dayanıklılığı Kanıtlandı: Neta U’nun Orijinal Bataryası Hala Güçlü!

hozon neta x Haberleri - ABC Haber

Rekor kıran sürücünün hikayesi sadece mesafe ile sınırlı değil. Üç yıl boyunca 454.500 km yol yapan sürücünün Neta U’su, hala orijinal bataryasını kullanıyor. Bu dayanıklılık, Neta’nın ortağı CATL tarafından üretilen NMC bataryaların ne kadar güvenilir olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Geleceğin Yolu: Neta X ile Yeni Başlangıç

Neta, bu olağanüstü başarıyı ödüllendirerek, sürücüsüne yepyeni Neta X’i armağan etti. Modern tasarımı ve üstün performans özellikleriyle dikkat çeken Neta X, sürücünün yeni yol arkadaşı olacak. Bu jest, Neta’nın müşteri memnuniyetine verdiği önemi ve kullanıcılarının sadakatine olan bağlılığını simgeliyor.

Elektrikli araç teknolojisi hızla gelişirken, Neta’nın bu etkileyici jesti, markanın kalitesini ve güvenilirliğini bir kez daha vurguluyor. Üç yıl boyunca 454.500 km yol yaparak hala orijinal bataryasını kullanan Neta U, dayanıklılıkta sınır tanımadığını gösteriyor. Neta’nın bu sürücüyü yeni nesil SUV modeli Neta X ile ödüllendirmesi, markanın müşteri memnuniyetine olan bağlılığının en güzel örneği. Elektrikli araç dünyasında daha çok başarı hikayesi duymak dileğiyle!

DİKKAT!
Renault Rafale: Coupe SUV Segmentine Yeni Bir Soluk

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.