DOLAR 32,5835 -0.21%
EURO 35,0877 -0.05%
ALTIN 2.437,78-0,39
BITCOIN 2017501-1,74%
İstanbul
28°

AÇIK

20:47

AKŞAM'A KALAN SÜRE

24 Saat Le Mans Yarışlarının Heyecanı: Goodyear’ın Davetlisi Olarak İzledik!

24 Saat Le Mans Yarışlarının Heyecanı: Goodyear’ın Davetlisi Olarak İzledik!

Motor sporlarının en prestijli ve en eski yarışlarından biri olan 24 Saat Le Mans, bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu.

ABONE OL
Haziran 29, 2024 23:22
24 Saat Le Mans Yarışlarının Heyecanı: Goodyear’ın Davetlisi Olarak İzledik!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

97 Yıllık Prestijli İşbirliği:  Motor sporlarının en prestijli ve en eski yarışlarından biri olan 24 Saat Le Mans, bu yıl da heyecan dolu anlara sahne oldu. Bu unutulmaz yarışı, 97 yıldır kesintisiz işbirliğine sahip olduğumuz Goodyear’ın davetlisi olarak izleme fırsatı bulduk.

Le Mans: Teknolojinin ve Yeteneğin Zirvesi

Le Mans, dünyanın en gelişmiş teknolojilerini ve en iyi motor sporları yeteneklerini bir araya getiriyor. Mühendislik, planlama, strateji, hız ve koordinasyonun iç içe geçtiği bu yarış, her zaman büyük bir heyecan kaynağı olmuştur. Bu yıl da istisna olmadı; kıran kırana geçen mücadeleleri izlemek büyük bir keyifti.

Goodyear Global CEO'su Mark Stewart

Goodyear Global CEO’su Mark Stewart

Goodyear ile Buluşma

Etkinlikte, yeni yıl itibarıyla göreve başlayan Goodyear Global CEO’su Mark Stewart ile tanışma fırsatı bulduk. Türkiye’nin potansiyeline ve geleceğine olan güvenlerini görmek, bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Goodyear ekibi, her zaman olduğu gibi, bu etkinlikte de misafirperverlikleri ve profesyonellikleri ile bizleri etkiledi.

Teşekkürler Goodyear!

Davetleri ve misafirperverlikleri için, öncelikle EMEA Bölge Başkanı Chris Delaney, Gelişmekte olan Ülkeler ve Doğu Avrupa Başkan Yardımcısı Mahmut Sarıoğlu’na ve tüm Goodyear ekibine teşekkür ederiz. Böyle prestijli bir etkinlikte bulunmak ve motor sporlarının kalbindeki heyecanı hissetmek bizim için unutulmaz bir deneyim oldu.

Le Mans’ın bu yılki yarışları, teknolojinin ve yeteneğin sınırlarını zorlayan bir etkinlik oldu. Goodyear ile olan uzun soluklu işbirliğimizin gururunu yaşarken, gelecekte de bu tür heyecan verici etkinliklerde yer almayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Motor sporlarının bu büyülü dünyasında, hep birlikte daha nice heyecan dolu anlara imza atacağımıza inanıyoruz!

DİKKAT!
Ulu Motor, Skyworth Global Ortaklığının İlk Adımları Atıldı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.