Renault, gelecekteki SUV modelini duyurdu: Kardian

Benzer Videolar

Renault, gelecekteki SUV modelini duyurdu: Kardian

Kardian isimli otomobil, ekim ayında tanıtılacak. Renault'nun uluslararası pazarlara yönelik yeni şehirli SUV'u Kardian olarak adlandırılacak. Yeni B segmenti modeli, markanın Avrupa dışındaki pazarlarda yeni ürün atağının başlangıcını temsil ediyor.

Renault’nun uluslararası pazarlara yönelik yeni kentli SUV’u Kardian olarak isimlendirilecek. Yeni B segmenti modeli, markanın Avrupa dışındaki pazarlarda yeni eser atağının başlangıcını temsil ediyor. 25 Ekim'de tanıtılacak YEni B SUV, 25 Ekim’de Rio de Janeiro’da Renault’nun yeni milletlerarası stratejisini açıklayacağı bir aktiflikte tanıtılacak. Araç hakkında B SUV sınıfında yani Clio bazlı bir araba olacağının haricinde bilgi verilmiyor. Bazı savlar ise modelin, Dacia Sandero Stepway'in Renault versiyonu olabileceği söyleniyor. Dacia, Sandero'yu 2020 yılında güncellediğinde daha agresif görünüşlü Stepway versiyonunu tanıtmıştı. Sevilen model günümüzde ülkemizde de satışlarına devam ediyor.
Dacia Sandero Stepway
Modelin motor seçeneklerine dair ayrıntılar da açıklanmadı. Bununla birlikte, modelin içten yanmalı benzinli ve dizel seçenekleri olabilir. Dacia ise kendi ailesini, 2025'ten sonra elektriklendirmeye başlayacak.