Yeni Nesil Tesla Model 3, Yolda Casus Kameralara Yakalandı

Makyajlı Tesla Model 3 ilk defa görüntülendi. Yeni nesil Tesla Model 3, Almanya ve Fransa'da casus kameralara yakalandı.

Yeni Nesil Tesla Model 3, Yolda Casus Kameralara Yakalandı - Dünyanın en tanınan elektrikli araba üreticisi Tesla, bir müddettir Model 3'ün yenilenmiş versiyonu üzerinde çalışıyor. "Model 3 Highland" olarak isimlendirilen araba, Fransa'da ve Almanya'da test edilirken casus kameralara yakalandı. Kamuflaj nedeniyle dizaynına ait çok fazla ayrıntı vermeyen arabanın yakın bir vakitte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni Tesla Model 3 Türkiye'ye gelebilir Tesla Model 3, ABD ve Çin'de üretiliyor. Türkiye'de her iki ülkeye uygulanan ek gümrük vergisi nedeniyle Model 3'ün Türkiye fiyatı, Model Y'den bile kıymetli olabilir. Bu nedenle Tesla, Model 3'ü ülkemize getirmemişti. Ülkemizde satışta olan Tesla modelleri ise Almanya'da üretiliyor. Argümanlara nazaran Tesla Model 3 Highland da Almanya'da üretilecek. Bu sayede arabanın ülkemize de gelmesi bekleniyor.
Yeni Tesla Model 3, Fransa'da casus kameralara yakalandı.
Eğer araç sahiden Almanya'da üretilirse, Model Y'den sonra Türkiye'ye gelen ikinci Tesla olacak ve fiyatı Model Y'ye nazaran daha ucuz olacak. Öte yandan, Model 3 Highland'in yeni bir şasi ve batarya tasarımı ile geliştirildiği ve bu sayede araç üretim suratının arttığı sav ediliyor. Eğer bu tezler doğruysa, Tesla'nın Model 3 fiyatlarında önemli bir indirim yapması da bekleniyor.