DOLAR 32,2123 0.14%
EURO 35,2106 0.23%
ALTIN 2.472,230,19
BITCOIN 21264056,55%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Üretim Üssü İçin En Önemli Aday Türkiye

Üretim Üssü İçin En Önemli Aday Türkiye

Çin'in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Genel Müdür Yardımcısı Du Xianjun, 'Avrupa'nın merkezi' olarak konumlandırılan Türkiye'de üretime başlayabileceklerini söyledi.

ABONE OL
Ekim 22, 2023 21:52
Üretim Üssü İçin En Önemli Aday Türkiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çin’in büyük otomotiv üreticilerinden biri olan DFSK Motor, SHS Filo distribütörlüğünde Türkiye satışlarına başladı.

DFSK Motor, Türkiye Pazarına Giriş Yaptı: İşte Detaylar

Çin’in önde gelen otomobil üreticilerinden DFSK Motor, SHS Filo distribütörlüğünde Türkiye’de satışlarına başladı. İşte DFSK’nın Türkiye pazarındaki girişi hakkındaki tüm detaylar:

DFSK Motor, Türkiye’ye Geliyor

DFSK Motor, Türkiye otomotiv sektörüne “Değişimi Fark Et, Sıra Dışı Kal” sloganıyla giriş yapıyor. DFSK Motor CEO’su Du Xianjun, Türkiye’nin DFSK için stratejik bir pazar olduğunu ve Türkiye’yi Avrupa’nın merkezi olarak konumlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Üretim Üssü İçin Türkiye Aday

DFSK, Avrupa bölgesinde bir üretim üssü kurma planları yapıyor. Du Xianjun, Türkiye’nin bu amaç doğrultusunda en öne çıkan aday ülkelerden biri olduğunu ifade etti.

6 Farklı Ürün Gamı ile Pazarda

DFSK, Türkiye pazarına Çin üzerinden 6 farklı ürün gamı ile giriş yaptı. Bu ürünler dayanıklılık, verimlilik ve ulaşılabilir fiyat avantajına odaklanarak rekabeti artırmayı hedefliyor.

Genişleyen Bayi Ağı

DFSK Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Şahsuvaroğlu, bayi yapılanmalarının yoğun talep nedeniyle hızla büyüdüğünü ve 2024 yılına kadar bayi sayısını artırarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılacaklarını belirtti.

Yedek Parça ve Garanti

DFSK, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. Şirket, yedek parça bulunurluğu konusunda yüzde 100 garantili hizmet sunmayı amaçlıyor. Ayrıca binek araçlar için 7 yıl/150 bin kilometre garanti sunacak.

Elektrikli Ticari Araçlar

DİKKAT!
Volvo’dan yeni bir elektrikli 7 Hazi­ran’da tanıtılacak

DFSK Türkiye Genel Müdürü Yunus Şahsuvaroğlu, DFSK’nın Türkiye’deki giriş modellerinin yanı sıra, elektrikli ticari araçlarla Türkiye pazarında iddialı olduklarını ve bu alanda neredeyse rakipsiz olduklarını vurguladı.

DFSK Motor, Türkiye otomotiv sektöründe iddialı bir şekilde yer almaya hazırlanırken, sunduğu farklı ürün gamı ve genişleyen bayi ağı ile dikkat çekiyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.