DOLAR 32,5658 0.26%
EURO 34,7611 0.05%
ALTIN 2.490,760,27
BITCOIN 20642953,77%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’de Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu
561 okunma

Türkiye’de Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu

Bu yıl yarışmaya katılan 24 otomobil, performans, tasarım, konfor, güvenlik, çevre dostu teknolojiler gibi kriterler üzerinden değerlendirildi.

ABONE OL
Nisan 18, 2023 12:37
Türkiye’de Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Yılın Otomobili Finalistleri Belli Oldu

Türkiye Otomobil Gazetecileri Derneği (TOG) tarafından düzenlenen “Yılın Otomobili” yarışmasında finalistler belirlendi. 24 otomobilin yer aldığı yarışmada finale kalan 7 otomobil açıklandı. Finalistler arasında Alfa Romeo Giulia, Audi A3, BMW 4 Serisi, Hyundai Bayon, Skoda Octavia, Toyota Yaris ve Volkswagen ID.4 modelleri yer alıyor.

TOG Başkanı M. Emre Bekçi, yarışmanın Türkiye otomotiv sektöründe bir referans haline geldiğini söyledi. Yarışmanın jüri üyeleri arasında gazeteciler, yazarlar ve otomobil uzmanları yer alıyor. Jüri üyeleri, finalist araçları test ederek ve değerlendirerek kazananı belirleyecek.

Yarışmanın kazananı, 5 Mayıs’ta açıklanacak ve “Yılın Otomobili” ödülüne layık görülecek.

image 23

Türkiye Otomobil Gazetecileri Derneği (TOG), her yıl düzenlediği “Yılın Otomobili” yarışmasının finalistlerini açıkladı. Bu yıl, 24 aday arasından finale kalan 7 otomobil, jüri üyelerinin test edeceği ve değerlendireceği son aşamaya geçti.

Finalistler arasında, Alfa Romeo Giulia, Audi A3, BMW 4 Serisi, Hyundai Bayon, Skoda Octavia, Toyota Yaris ve Volkswagen ID.4 modelleri yer alıyor. Yarışmanın kazananı ise 5 Mayıs tarihinde açıklanacak ve “Yılın Otomobili” ödülüne layık görülecek.

TOG Başkanı M. Emre Bekçi, yarışmanın Türkiye otomotiv sektöründe bir referans haline geldiğini belirterek, “Yılın Otomobili” yarışmasının jüri üyelerinin, gazeteciler, yazarlar ve otomobil uzmanlarından oluştuğunu söyledi. Yarışmanın amacının, otomobil dünyasına yeni katılan araçları keşfetmek ve sektördeki gelişmeleri takip etmek olduğunu belirtti.

Bu yıl yarışmaya katılan 24 otomobil, performans, tasarım, konfor, güvenlik, çevre dostu teknolojiler gibi kriterler üzerinden değerlendirildi. Yarışmanın jüri üyeleri, finalist araçları test ederek ve değerlendirerek kazananı belirleyecek.

Yarışmanın kazananı, Türkiye’deki otomobil severler için bir referans oluşturacak ve otomobil sektöründe birçok tartışmaya konu olacak. “Yılın Otomobili” ödülü, otomobil üreticiler

Okumalısın!  Peugeot yeni bir deneyimin kapıları açılıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.