DOLAR 32,3434 -0.09%
EURO 34,9224 0.21%
ALTIN 2.389,39-0,30
BITCOIN 20006724,54%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Toyota ve Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya: Kapsayıcılık ve Mobilite İçin İki Yıl Daha Birlikte
66 okunma

Toyota ve Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya: Kapsayıcılık ve Mobilite İçin İki Yıl Daha Birlikte

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:23
Toyota ve Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya: Kapsayıcılık ve Mobilite İçin İki Yıl Daha Birlikte
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toyota ve Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya arasında imzalanan yeni sözleşme, kapsayıcı toplumları teşvik etmek ve “Herkes İçin Mobilite” anlayışını desteklemek amacıyla iki yıl daha birlikte çalışacaklarını belirtiyor. Özel Olimpiyatlar hareketi, zihinsel engelli çocukların ve yetişkin sporcuların yaşama katılmasını sağlayan bir dünya çapında hareket olarak öne çıkıyor. Bu amaç doğrultusunda sporculara yıl boyunca spor eğitimi veriliyor ve çeşitli Olimpik sporlarda atletik yarışmalarda fırsatlar sunuluyor.

Toyota ve Özel Olimpiyatlar arasındaki iş birliği 2018 yılında başlamış ve 2020’de genişletilmiş bölgesel bir iş birliği haline gelmiştir. Bu iş birliği sayesinde spor ve mobilite aracılığıyla daha fazla insanın etkilenmesi ve kapsayıcı bir yaklaşımın benimsenmesi hedeflenmektedir.

Toyota, sınırları zorlayarak toplumda olumlu bir değişim yaratmayı amaçlıyor ve sürekli gelişim felsefesini destekliyor. Özellikle sporcuların kararlılıkla zorlukların üstesinden gelme ruhu, Toyota’nın bu değerlere olan inancını pekiştiriyor.

Ayrıca Toyota, Türkiye’de de Özel Olimpiyatlar’a olan desteğini sürdürüyor ve 2024 yılında Türkiye’nin ana sponsoru olarak yer alıyor. Bu kapsamda, farklı spor dallarında mücadele eden çocukları destekleyerek kapsayıcı bir yaklaşım sergiliyorlar. Özel Olimpiyatlar Dünya Kış Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek 7 özel sporcu için yapılan hazırlıklar da devam ediyor.

DİKKAT!
Ziraat Bankası Özel Kredisi İle Togg T10X'i Yarı Fiyata ve Uzun Vadeli Alın!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.