Togg için ön sipariş sayısı şaşırttı..

Ön sipariş süreci devam eden Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı ToggT10X için 7 günde 100 bin ön sipariş verildi. 

"Togg'un Şaşırtan Başarısı: 7 Günde 100 Bin Ön Sipariş Alındı"

Türkiye'nin Elektrikli Otomobili ToggT10X, 7 Günde Rekor Kıran Ön Sipariş Sayısına Ulaştı

Türkiye'nin yerli otomobili olarak büyük bir heyecanla beklenen ToggT10X için başlatılan ön sipariş süreci, sadece 7 günde 100 bin ön siparişle dikkat çekici bir başarı elde etti. Togg'un Twitter hesabından yapılan duyuruda, "Teşekkürler Türkiye. Heyecan Togg.comtr ve Trumore uygulamasında devam ediyor" ifadeleriyle, kullanıcılara teşekkür edildi.

Dijital Çekilişle Sahiplerini Bulacak 12 Bin T10X

2023 yılında kullanıcılarla buluşacak ToggT10X için 7 günde alınan 100 bin ön siparişle birlikte, çekiliş süreci başladı. Ön sipariş veren kullanıcılar, 27 Mart'a kadar Trumore uygulaması veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturarak, 60 bin lirayı Trumore e-Cüzdan'a aktardıktan sonra ön siparişlerini tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazandı.

Dijital Çekiliş 28 Mart'ta Noter Huzurunda Gerçekleşecek

ToggT10X için devam eden ön sipariş sürecinin kapanmasının ardından, 28 Mart'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek dijital çekilişle, 12 bin T10X'in sahipleri belirlenecek. Bu önemli adım, Türkiye'nin yerli otomobilinin beklenen ilgiyi ne kadar çektiğini bir kez daha ortaya koyuyor.