DOLAR 32,3849 -0.12%
EURO 34,6995 -0.33%
ALTIN 2.407,61-1,11
BITCOIN 20455611,18%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Suudi Bakan Togg’la tur attı
630 okunma

Suudi Bakan Togg’la tur attı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, mevkidaşı Suudi Arabistan Ulaştırma ve Lojistik Hizmetler Bakanı Saleh Bin Nasser Bin Alali Aljasser’ı bakanlıkta ağırladı.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 14:00
Suudi Bakan Togg’la tur attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi Mevkidaşına Togg Deneyimi Yaşattı!”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Suudi Arabistan Ulaştırma ve Lojistik Hizmetler Bakanı Saleh Bin Nasser Bin Alali Aljasser’ı Türkiye’de ağırladı. Görüşme, Türkiye’nin çevreci projeler ve yerli otomobil üretimindeki başarılarına odaklandı.

7uRl8 1697020947 7403

“Türkiye’nin Ulaşım Projeleri Öne Çıkıyor”

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Suudi mevkidaşı Aljasser’ı Türkiye’nin ulaşım sektöründeki başarılı projeleri hakkında bilgilendirdi. Türkiye’nin çevreci yaklaşımıyla hayata geçirilen ve devam eden projelerin vurgusu yapıldı. Bu kapsamda, Türkiye’nin öncü projelerinden biri olan yerli otomobil Togg’un da çevreci üretim prensipleriyle dikkat çektiği ifade edildi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Hediyesi: Togg”

Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’a Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg’u hediye ettiğini hatırlattı. Bu jest, Türkiye’nin otomotiv sektöründeki başarılarını ve özgün ürünlerini vurguladı. Suudi mevkidaşı Aljasser’a Togg’u deneyimleme teklifi yapıldı.

DmEYE 1697020974 4357

“Togg Deneyimi: Performans ve Memnuniyet”

Görüşme sırasında Bakan Uraloğlu, Suudi Bakan Aljasser ile birlikte Bakanlık önünde Togg T10X aracını inceledi. Daha sonra şoför koltuğuna geçen Uraloğlu, konuk bakanı Ankara caddelerinde Togg deneyimine davet etti. Suudi mevkidaşı, Togg’un performansından memnun kalarak, deneyimini tam not verdi.

“Otomobilhaber.com ile Gelişmeleri Takip Edin”

Türkiye’nin ulaşım projeleri ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek için Otomobilhaber.com’u ziyaret etmeye devam edin.

DİKKAT!
Chery Golf Cup Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.